'Samo Bog zna kad će ko umrijeti'
0
Turski premijer odbacio informacije da ima rak
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Redzepe...odes li ti, zamjenit cete neko drugi, poput tebe...i nista nisu dobili. Kurdima cete dati drzavu, kada us.tase u BiH dobiju entitet...dakle, nikada. Svi mi umiremo...neko kao insan, a neko kao leš.
Nidje veze ... turska im nije kriva sekunde... \"Nakon što je potkraj I. svjetskog rata sporazumom u Sevresu 1920. godine likvidirano Otomansko Carstvo, zemlje pobjednice su Kurdima obećale stvaranje neovisne države. Dano obećanje je tri godine kasnije poništio sporazum iz Laussane na temelju kojega su Kurdi ostali podijeljeni između više država, a kurdske zajednice postale čimbenikom trajnih nestabilnosti u zemljama koje naseljavaju.\"