Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uvođenje smrtne kazne je najbolja solucija. To jeste možda rušenje savremene demokratije, ali demokratija u današnjem obliku nije demokratija, počevši od tzv. kolijevke demokratije-Amerike. Smrtna kazna za sve, uključujući pedofile, silovatelje, mučenike itd. Pa i u Srbiji je nedavno pokrenuta peticija za vraćanje smrtne kazne zbog pedofilije! Sve na prigladan način kako ti isti kažnjavaju druge!
da si svjestan imalo shvatio bi da je pedofilija bolest. Tako da tim ljudima (koji su i sami mučeni i silovani dok su bila djeca) je potrebna zatvorena ustanova za lijecenje, a ne smrtna kazna.
Kolijevka demokratije ne moze biti nikako profasisticka Amerika, zna se da je kolijevka Grcka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..znači da neće biti osvete, ali će ih povješati ko dječije pelene i naravno, neće se imati kome osvetiti😂😂😂😂😂😂
nece vas niko dirati...to samo malo pecne..i nemaaa
Smrt demonkratiji...sloboda demokratiji
Staljin je humanitarac za ovog Adolfa sa Bosfora.
Ne moze se smrtna kazna uvoditi retroaktivno. Mozda neki od njih ne bi ni uradili to sta su uradili da su znali da mogu dobiti smrtnu kaznu. Ja sad smijem uraditi bilo koje krivicno djelo jer znam kolike su kazne predvidjene i pristajem na to. Ne moze neko poslije reci "izvini, ali nece biti onako kako smo propisali, nego cemo to sad promijeniti".
@Parmak boy Nema to veze sa nezavisnoscu sudstva. To je pravni princip kojeg treba postovati. Ja licno podrzavam uvodjenje smrtne kazne, ali se ona mora propisati prije izvrsenja nekog djela. Da je postojala prije drzavnog napada, sve bi bilo u redu. Ovako se moze uvesti samo za buduce slucajeve od dana stupanja na snagu odluke o uvodjenju smrtne kazne.
Sto li meni na um pade: https://bs.wikisource.org/wiki/%C4%8Cudan_zeman_nastade ?
Osvete???? Prema kome??? ko ce se kome svetiti???
Sve drzave ukidaju smrtnu kaznu, samo ovi kozojebi uvode.. Sta ti je civilizacije. I onda se cude sto nece da ih puste u EU. Sto ce im takvi?
civilizacija*
@champolion3: Pa zato sto mu je kramp u glavi. A gledaj kako niko nikada ne spominje posljednju diktaturu u Evropi, a to je Bjelorusija koja je i dan danas cistokrvna diktatura po definiciji iz knjiga i to u samom srcu Evrope. Ova se lokalna i regionalna gamad uhvatila Turske, valjda ih geni vuku pretcima il sta li :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve u svemu izdajnici nece moci proci bez strijeljanja
Normala da ce podrzat kad su pohapsili sve zivo sto im nije po cejfu. Dok ove AKP paramilitarne formacije napadaju kurde i ljevicare po Istambulu i Ankari, siju strah svima koji ne lizu dupe Erdoganu.
Kako sijete tako ce te i zeti.
"sada nam je potrebno bratsvo i jedinstvo" rekao je premijer e sad ce osudit premijera sto naginje na komunizam i citira druga tita
Ima li vijesti iz zemlje.Poserem vam se vise na portal.Ko da zivim u Ankari.