Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SELAM (ISLAMSKI EMIRAT TUZLA)
tekst je tendenciozan, ne znam od kojih su ga zapadnjaka prepisivali! Turska je ogromna drzava sa jakim sistemom i sudstvom, a da je vladajuca stranka islamisticka u Turskoj bi vladao seriat,obziorm da su dobili svaki drugi glas na izborima!
ovo naj je nešto strašno poznato,jelde.a jedna država bez tri konstutivna naroda.jedna država bez priznati nacijonalni manjina.jedna država gdje se krši ustav a da to ipak izgleda puno bezbolnije od ove nedođije u kojoj zlajazogulu želi uspostaviti svoj pašaluk.mi kako nas već nazivate \"klerofašisti\",\"ustaše\",\"frulaši\",\"kamenjarci\",\"separatisti\",\"tuđmanovci\",\"bjeločarapaši\",\"seljačine\",i ini sve to vidimo,sve to znamo i to vam ništa nedamo.sve ovo skupa nemože proći,pa čak i ako prođe nemože proći.nemože proći ni na četri godine,nemože proći da nas četvero ostane.nemože proći dok je pravde i pravice,nemože proći dok je naroda od pisma.
nek ima i gori drzava u evropi od nas.cuj glasas za nekog ko je u zatvoru.moze li se kod njih i za mrtve glasat?