Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim klix da ne smara vise sa ovim curama, digle su se otisle svojom voljom, da su imale malo razuma ne bi nikada to ucinile, hvala!
pa kakav ce razum imati sa 15 i 16 godina,mozes ih ubijediti u svasta
Eh pa znam , danasnja omladina srednja zalost, sta ih se pola diglo na Fejs, vidim djeca po 12-13 godina imaju nekakave slike po 120 lajkova, pa kakav ti je to uspjeh u zivotu?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
jos bih I shvatio da su iz gluhe bukovice otisle u siriju, ali iz beca...
pa ja kako sam cuo da je u becu sjediste tih ekstremista
Onda bi bio red da se ti ''antiteroristi'' malo pobrinu za to svoje j*beno leglo, mater im licemjernu.
Djeca željna rata , to mogu nekako razumiti , ali da sam Ja žedan još više to ne razumijem , jer sam rođen 1338. godine , pa da sam žednijih od njh . Od kako sam se povukao sa vlasti 1391. i vidio šta mi rade od države i kako su se moji preimenovali u Srbe , Hrvate , Bošnjake , eh onda shvatim što sam žedan rata .
Oni su ih i pustili preko granice i preko Turske u Siriju. Sad glumataju da su otkrili toplu vodu. Kakvi munafici i šejtani. Vidiš jednog - vidio si sve.
Sirijski pobunjenici nisu svjesni da su pojačani za dva ubojita stroja. Ne želim ni zamišljati kako izgleda dan u Siriji kad se djevojčicama poklopi menstruacijski ciklus.
Zali Boze ispranih mozgova. Djeca, a zivotnu gresku napravise. Zali Boze i ovih imbecila sto se docepase tastatura, pri tome ne mislim na sve komentatore. IQ=2, ljudskost=0
To je Danak u krvi, samo malo modificiran, ista stvar. I Bošnje pristaju na to. Sudjeluju u velikom pokretu međunarodnog terorizma. Napokon njihov život ima svrhu. Kakvu-takvu.
Dat će im Ebu Tejma u džigericu. Sve na Alahovu putu.
Sretno djevojkama, i da se zive i zdrave vrate..
Idi i ti, usreći Bosnu.
Šteta ispranog mozga....
Dobro onaj Vlah reče, Kuransko ludilo zahvatilo mladost.
Dobre bulice z karanja!Blago turcima u Siriji!
ma vratice se kad se izjebu
Drago mi je što živim u gradu u kojem su svetosavski spermatozoidi građani ne drugog, nego trećeg reda.
Gledati kako svetosavski spermići ulaze u sabornu crkvu u Sarajevu osvrćući se stalno oko sebe da ne bi dobili po svetosavskoj pici- PRICELESS!!!!!!
Balijo sjedi 1!Inace ces platiti prevoz do rupe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Inače, Ebu Tejma, kojeg i austrijski mediji dovode u vezu s nestankom djevojčica, ustvari je Mirsad Omerović, državljanin Srbije koji duže vrijeme živi u Austriji." Treba majmuna za bradu, pa ga izbaciti iz Austrije i oduzeti mu državljanstvo ili boravak, ovisno šta ima. Neka majmun ide sam u Siriju, a ne da šalje tuđu djecu koja još svojom glavom ne znaju da misle... pubertet je to, jači su hormoni od mozga. I na kraju krajeva, djevojke su državljanke Austrije, ali je važno naglasiti da su bosanskog porijekla. Austrijska policija i Interpol rade svoj posao...
Taj covjek je opasnost za drustvo, tko god ga je cuo sta govori tog je svjestan. Austrija isto tako, ali mu ne mogu nista, nazalost. A pustiti dijete u djamiju gdje on propovjeda je toliko neodgovorno da nemam rijeci, bez obzira jesu li djevojcice otisle u Siriju samovoljno ili protiv svoje volje. Vehabije su "isprale mozak" i puno starijim ljudima.
opet neki drzavljanin srbije...a bosnje optuzuju
Ma kakav džihad kakva Sirija to je cisto pranje mozga djeci i drugima sto idu tamo da se bore. Ako je to ispravno,zasto ovi koji pozivaju džihadu ne idu tamo nego ljude salju u propast...ZALOSNO :(
Koji ste vi debili,ako su se djevojke pokrile,kako smijete objavljibati njihove slike.. da vas Allah kazni,dunjalucari
objavljivati*
rece lud covjek
PRIKAŽI ODGOVORE (8)