Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni šiptari, stali pod američku kapu i napreduju svake godine, a mi retardirani volimo turke i arape i sve sto smo dobili od njih je etiketa radikalizma. Ne ulazeci u to ko je u globalnim okvirima u pravu ili nije u pravu, nasa jedina nada da ne poumiremo od gladi i da se međusobno ne istrijebimo je da prihvatimo patronat Amerike i EU
Što nebi djelovali slobodno, nek svako djeluje slobodno, neće nama EGRGDOGRAN naredjivat ko ovde može da radi. Može svako dobronamjeran.
Sta znaci termin »slobodno djelovali« ako su bili u vojsci koja je izvrsavala zadatke NATO-a. Ne razumijem u cjelosti sta je sad taj FETO, sta hoce Gullen a sta hoce Erdogan. S kim god pricas, dobijes odgovor da su oni za snazniju vjersku orijentaciju Turske, pa se postavlja pitanje zasto se svadjaju. Moram priznati kako mi nije sve bas jasno ovdje. Meni je u mojoj glavi Turska ona iz doba Ataturka, sekularna drzava sa svim pravima i slobodama, e sad gdje se tu uklapa Erdogan, a gdje taj Gullen.
o Gulenu i ostalome podrobnije na sajtu AlterMainStreamMedia
Živio FETO, živio pas... živio gay...
živio život
kao neojanjičari ili elitna baketova & sebiljina sultanova security? a rojters upravo javlja da su i posljednji čuvari baketove kućice na poljinama protjerani u akciji kodnog naziva B & S izvedene u koordinaciji svih mogućih i nemogućih bejha bezbednosnih agencija i firmi pod neposrednim rukovođenjem hrvatskog srbina mektića...
eto,....i turci vam okrenuse guzicu Ameri vas polako predaju Evropi jer njihovi pogledi idu oko Rusije Svi su raja u kafani za mezetlukom,...ajd da vas vidimo inace,..gubite mogucnost RAPIDNO da se uvucete amerima ili turcima u guzice,..cak im necete biti ni za guzice vise. a necete moci ni nama Srbima,...nego se uvucite malo hrvatima,..zasluzili ste jedni druge
Znaci svako ko je bio u Hizmetu je moguci terorista. Dobro, onda su mnogi ucenici Sarajevo Koledza koji su predstavljali BiH na medjunarodnoj matematickoj olimpijadi, pa olimpijadi iz fizike i olimpijadi iz informatik i osvajali medalje za nasu zemlju moguci teroristi. Isto tako oni koji su ih spremali za ta takmicenja su isto moguci teroristi. Ja se ne slazem sa ideologijom Hizmeta i Turaka opcenito, ali to sto su oni uradili od naseg obrazovnog sistema je za svaku pohvalu. Hvala im na tome.
@alem ...je li se ti to šališ, ili zajebavaš?
@kupo Ni jedno ni drugo. Ozbiljno tako mislim. Pogledaj u zadnjih petnaest godina ko je usao u prvih sest da predstavlja nasu zemlju iz matematike na medjunarodnoj olimpijadi...ili iz fizike...vidjeces da je pola takmicara iz Sarajevo Koledza. Oni su rasturili i to bas, ulazu dosta da BiH bude super na svjetskom nivou. Ostale skole treba da se ugledaju u njih.
djelovali i jos djeluju.
Kakav zakljucak NATO vojska bila u misiji u BiH i Kosovu.....Ovaj Turski cirkus je uvreda za inteligenciju prosjecnog covjeka....
To je to, sablonski. Bombardiranje vjestima o turskoj jos par dana, a onda od augusta ocekujte novi val novog bombardiranja, sa novim senzacijama iz blizeg nam i daljeg bijelog svijeta.
Pa gdje su više ti naši teroristi, ocito ih ne vidimo samo mi koji ovdje nažalost živimo.