Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je cijelom svijetu trn u oku i svi bi jedva cekali da joj se nesto lose desi a posebno Amerika i Izrael.
A kojem cijelom svijetu? Jel Japanu, Kini, Rusiji? Jel Amerikancima koji su saveznici Turske i u njoj su gradili baze za vrijeme Hladnoga Rata? Jel Francuzima? Kome smeta?
Vecini od ovih koje si nabrojao samo neki priznaju otvoreno a neki ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da je pravde cnn bi se zatvorio zbog javnog lincovanja predsjednika i sto poticu na nasilje i drzavni udar na tursku kao i napad na suverenitet i integritet nezavisne drzave,smrt kamatarima mmf
Treba zabraniti rad CNN a i njhovih poltrona iz Al Jazeere . Smijesni su i naivni ovi sa CNNa pa misle da narod nije cuo za Photoshop hahahahaa . Samo glupi Balkanci iZapad moze povjerovati u njihove lazi . Nek nam dugo zivi sultan Erdogan . On je nas . Da mi Bog dao , imamo takve ljude koji ce izvaditi drzavu iz bijede . I ne valja im . pa nek ovi sto protestuju u Turskoj dodju u rs a mi tamo da radimo godinu dana
joj Tursko ljupci, pravi ste šupci....ljigavci i smradovi..pa učinite nešto za sebe i gledajte svoju bijedu da popravite ...to što ližete Turski čmar neće vam Turci ništa pomoć nemojte gledati par gradova u Turskoj pogledajte cjelokupnu sliku te vaše Turske
ako cete ovu damu dobro analizirati,vidjet cete da je bas kao severinina pjesma samo kod ove pjevalo bi se malo drugacijim rijecima "gdje gazila njena stikla,tu mina i granata nikla" Bas provjerite pazljivo i vidite da gdje god ova bila da izvjestava,ubrzo izbio pravi rat!!!!
Danasnja fraza iz kursa Kako Prepoznati Fasizam u Javnosti i Prometu: "upotreba slobode izražavanja na nekontrolisan način". Sto volim ove dzepne diktatore i mahalske kokosare koji se dokopaju vlasti. Na kilometar ih mozes prepoznati ko su i odakle su. Cim progovori o bilo cemu iz njega izbija srednjevjekovna zatucanost i totalitarizam a da nije ni svjestan. A tek kad se uredno deklarisu po tome sta im smeta i koga i za sto napadaju... Jao! Dok im se citav svijet smije i svrstava ih pod Fasista; pa Diktator; podgrupa: Nepismen; napomena: Budala.
Sve maske polahko padaju.
Sad da vidimo šta će Erdoganov sud presuditi. Ko ima monopol na istinu?
nisam znao da je ona iz irana
kaže ovaj moj jedan komšija (stariji čovjek) da je nikako nevoli, i da ona samo petlja laže i ova njena televizija da je bezveze!
Ja koliko znam ova Amanpour je uvijek govorila posteno i objektivno o desavanjima u nasoj zemlj, tako da...
Ja sam čuo da nije , pogotovo u Srednjoj Bosni. Gledao sam snimke nekih njezinih reportaža i one nisu oslikavale stvarno stanje na terenu.
Udarila iranka na sultana.
Hoće ona, hoće !