Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi rade. Ulazu u svoje zracne snage. Mi nemamo ni obicne avione. Svaka vama cast.
@goo to misle budale, takvi su preovladavali devedesetih ali danas ih nema bas mnogo jer su ih komsije potrpale po masovnim grobnicama.
nase zracne snage su pcele
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka čast,Turska se nenormalno u industriji digla...pogotovo vojnoj,sve sami proizvode...i tenk i borbena vozila i haubice...sada i dronove i avione... bravo
Da podsjetimo, Turska je 2020 god donirala 200 mil. turskih lira OSBiH-u koje još uvijek stoje neiskorištene, da bi general Mašović u decembru 2021 posjetio fabriku Bajkara.
To je sve niske frekvencije... Otkad je rad u Ukrajini sad svi prave protivelektronsku odbranu i navođenje. Nije to više kao dosad. Amerikanci imaju sad samostalne sisteme bez navođenja, pa im centre navođenja nemeš raketirati. Turska sad treba F35 a ne dronjere
Sultan ❤️
Sultans of Swing
Dobra mašina
jedino sto je skuplje od aviona, je pilot.
Odlicno turci samo naprijed
Samo da pozdravim Dodika, Čovića, Gargamela Schmita, Plenkovića, Milanovića, Orbana i ostalu fašističku, fundamentalističku gamad koji su crne košulje zamijenili bijelim i stavili cravat. Vidite kako vam Kizilelma maše krilima. Do Haga će vas tjerati ako bude trebalo. :-)
Simpo - Ćipanzimpo, hajd odcijepite se šupcci fašističko fundamentalistički, hajde ako smijete. Pozdravi mi Gargamela Schmita i Pandreja Blentovića.
Ne ložite se. Prodat će sve to babo Srbiji.
Nama Čović i HDZ uz pomoć trojke uzeše novac planiran za kupovinu protivpožarnih letjelica i prebaciše ga za izgradnju centra za obuku policajaca u Širokom i bolnici Mostar.
Plagijat
Soko Mostar, turci se divili proizvodnim halama
Svaka cast vama ljudi, nema gore sorte od covjeka, kad ne zna sta ce onda podcjenjuje, eto turci uvoze dijelove pa sklapaju, vidim po svijetu svi imaju avione, bespilotne letjelice, sto li kupuju od amerike, francuza, itd??? Zar nije jednostavnije napravit svoje😁.
Bravo braco Turci