Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MašAllah, dabogda ne zatrebao ali neka ga!
Ubrzo će turci nuklearni avion proizvesti
kod njih bezpilotne letjelice,kod nas bezletjelicni piloti..tu je to
sta onda ameri imaju
Ja bi volio vidjeti kako izgledaju ovi SDA botovi sto sjede i laprdaju po klixu
E moj Tito, kad je Juga pravila mlazni avion turci jos nosali puske sa bajonetima
Čemu praviti veliku bespilotnu letjelicu?
Bravo za Tursku.
isti ruski Suhoj Su-47 koje je napravljen prije 30god
čuj Crvena Jabuka, ljudi će vas tužit ba halo
Turci su rješenje za Balkan i onda smo rahat i mirni 500 godina
Ode Istok.
Još samo da erdoan tursku ostavi u amanet najkvalitetnijem političaru genjcu ili vrhunskom dizajnu glave zahiragiću.
Donirajte koji Srbiji
Pa ako dirmu Kosovo i poslaće srbiji mislim iznad srbije.
Prosjecni bosnjo svrsava na ove vijesti, kao da ga je BNT Bratstvo sastavio nama a ne "braca" turci koji ce ga za par godina prodat Srbiji da leti uz Drinu gore-dole.
Ovi sto minuse lupaju, volio bih da cujem barem jedan relevantan argument za to i da me demantuju u ovome. To je cinjenica da realno nemamo nikakve koristi od toga i da svako gledamo samo svoj interes i novac, dokazano kroz historiju bezbroj puta. Lijep pozdrav
Osim Islama kao vjere,nemamo nikakve dodirne tacke sa Turcima. Vise je Austro-Ugarska ucinila za BiH.
Dobar. Šteta što Turska ovo (zajedno sa ovim novim Hisar PZO sistemima) nije imala prije kojih 6-7 godina. Spašeno bi bilo na hiljade života sirijskih izbjeglica u Idlibu.
P.S. Zamolit ću svakog Srbina koji će po inerciji poletiti da mi soli pamet kako je Assad demokratski izabran predsjednik koji nije ubijao civile nego teroriste u Idlibu, da mi se ljubazno napuši k. i odjebe s mog interneta.
Evo ja ću ti reći uzpejac. Npr samo 8 helikoptera naših stoji u Turskoj i još puno šta što nije za javnost.. Razlog je sve što doniraju i pomognu Bosni odlazi i dva od tri dijela neprijateljima BiH. Tako sve što treba ide drugim putem i naravno da neće nikakvi nipovci ns gulenovci i takvi kao ti ni znati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)