Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo majku, onaj Nostradamus sve znao...
Turska seljadija supak dali amerima da se Sirija unisti tako bi i BiH prodali kad bi mogli a nas ludi bosnjo se kune u "bracu"turke eto vam turske koja stiti muslimane i islam zajedo sa amerima rokaju i ubijaju civile vec godinama
yebo tursku ba, Ja volim samo Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo mi liči na onaj vic kad je sin branio oca pa reko čovjeku ma udari mi oca još jednom ako smiješ, a ovaj čaći raspali šamarčinu, ma deder još samo jednom ga takni, a ovaj starom skreše i s druge strane šamarčinu, u to će stari sinu, nemoj me molim te više braniti... Treba se paziti Američke potpore Turskoj, jer Krim pade a ameri fol protestna nota Kremlju, pa krenuše lupati po ISIL-u, protestna nota iz Pentagona, a sve je u stvari dogovor: deder rusi udrite vi nama je daleko, mi ćemo se malo zakofrčiti, ali vi bubajte..., da i Turska ne fasuje ko onaj čaća iz vica, nije se igrati sa Putinom....
Da je siriski avion bio blizu turske granice gonili bi ga ali posto je ruski onda je erdogan ukljucio aparate :) i lagano prezivljava brrrrrrrrr volio bi ga srusiti ali ostala mu muda kod obame .....
Nit je kuja okotila vuka,nit Turkinja rodila hajduka
A zamisli 0ptimi$ticn@ kad je Srpska vojska 1918 prejahala Bosnu. Nekog strijeljali, nekog silovali. Tebe strijeljali.
Putin bombajte ove umjerene zapadno cifutske, ne dirajte nase Bakirove Isilovce. Nemoj da se Bake naljuti.
Cuj avioni presreli "letjelicu". Sta su to Rusi vozili? Leteci tanjir? ja glupe rijeci LETJELICA :)
Baloni su najzajebaniji za srest ih, Vole pripucat na avione ako im se previse priblize :D
Kao treba da navijamo za ove, one. Ko smo mi da djelimo nekome moralne lekcije? Svoje lice smo pokazali, divljaštvo i sav primitivizam koji je to divljaštvo pratilo. Svi mi nismo pali u očima normalnog svjeta zbog ekonomskih razloga, nego upravo što smo i ono malo slobodarskog svjeta što je ostalo zgrozili 90tih. Uništili smo državu poput divljaka bez ikakve strategije. Kurvari, vođeni seljačinama i nadojeni lažima. I danas živimo u lažima a toliko smo jadni da ne vidimo da su nam sve ''VLADE'' odnarođene.Ti ljudi nisu naši, to su projekti u službi .., zna se koga. Autoktono ne možemo da sredimo stvari, sve nam je decenijama nametano sa strane. Mi smo podstanari u vlastitim ''državama'', sretni što su komšije bjednije ili manje primitivne nego što smo to mi sami. I pitanje je, ''ko smo to mi'? Koji kolektivitet da branim kada njime dominira primitivizam. Koja je onda razlika između nas i ISILA i Talibana? Zar 'naše'' crkve/đamije ne kažu isto '' jedan narod, jedna vjera''.
Čak smo po performansima ubijanja jednih drugih nadmašili smo ISIL i talibane. Dakle, koja je razlika? Ima razlike, mi smo gori. Mi nemamo d*mu. Nas i dalje vodi ološ, burazerska ekonomija vlada. Rat koji su normalni izgubili a primitivci pobjedili. Dakle živimo u snobizmu, periodu kada primitivni sloj društva želi da uspostavi nekakav svoj društveni sistem. A njihov društveni sistem ima jedno sveto pravilo: žele da smo što gluplji. Onda, prijatno svima ovim što seruckaju ono što im mama i tata daju da pojedu.
"natjerali" ga da se vrati ... da nisu, to bi se čitav dan vozalo iznad turske
Trebalo ga je odmah srušiti.
Koji su ovdje naši?!
Rusi su pretjerano samouvjereni i uobraženi. Ali i nad carem ima car. Lako bi Turčin mogao živce izgubiti pa da uđe Rusiju i sve ih pregazi i polomi. Da od Moskve i Kurska sve do Vladivostoka kamen na kamenu ne ostane. Smrke li se kapa Turčinu, biće Rusima gore nego što je bilo u Staljingradu.
da turci unidju u rusiju? Alo momak jesili citav? Popi malo vode , pojedi nesto slatko posto pricas gluposti.
XaxAxA jes jes sve je tako....za 3 minuta turkija bi bila pretvorena u prah i pepeo...ni dugmici ne bi ostali
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Zapad uvuce Tursku u rat,jos i sa Rusima ako pocnu nece biti nimalo dobro....
_"S druge strane, turske vlasti upozorile su Rusiju da ne ponavlja ovakve i slične akcije jer će inače, kako je navedeno, sama morati "snositi posljedice za neželjene događaji koji bi mogli uslijediti". Mogao bi nastati opši haos širokih razmijera. Ove Turke bi trebao neko smiriti!
kakav bre haos..rusi bi ih za 2 dana omlatili kao sasav kajsiju
@AS1, pa naravno. Za to sam i napisala da bi mogao da nastane haos širokih razmjera. Ako se Amerika upetlja, eto nam trećeg svjetsko rata. Lonac previše dugo šišti pod jakim pritiskom, mora doći do eksplozije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
haha, a ja bas neki dan stavio turske gume na renaulta, starmaxx,nemam nista protiv tursku, turske vojnike sam upamtio po dobru dok su bili za vrijeme rata u bih
sto su se turci poceli ponasati kao sila haha. Kaze u slucaju da rusi ponovo ulete bit ce posljedica :DD pa sta bi to turska uradila? Srusila ruski avion? Rusija bi jarane za 2 dana sravnila tursku za zemljom lol.
turci su poznati kao smradovi. tako i kurdima zla rade. necu da kupujem turske fus cokolade. bojkot
a evo i dokaz da turci guraju isil https://youtu.be/Its_Gbcb614