Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagana diktatura...
@Racio6th
@Racio6th you crazy man😕
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kemal Mustafa Ataturk da vidi šta mu je ovaj uradio od zemlje okreno bi se tri puta u grobu
@elementaaaL Tačno.
@ZapadnaBosna.. Ataturk se i tako okrece u grobu zbog onoga sto je radio!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta nas to jarane brigE:))
to je vama bitno jebe se vas za bosnu, qrc ste vi od brace, koja braca bolan nije bataljon dobrovoljaca turaka bio u stanju doci u ratu da pomogne a bosnjaci su ginuli za turke svugdje...braca ahaa
Sta ima novo u Somaliji? Burundiju? Argentini? Poljskoj? Ili nekoj drugoj zemlji? Zaboli me neka strav za Tursku. Izvjestavate o Turskoj kao da je vecina naroda u BiH prihvatila njihovu vjeru, narodnost, obicaje, tradiciju, nosnju itd. Hmm...mmm...aha, shvatam. Samo pisite. ;)
@Jack_Goff Blago ti pameti. Vidi se da si produkt osmanlija. Visine 1.55 i IQ od 55. ;)
Svi diktatori kad hoce da ostanu duze promijene ustav. Isto je i u Venecueli, Rusiji, Turskoj itd. Slatka je vlast, ali je ovde u pitanju opstanak, jer kad odu sa vlasti ide i istraga a to bas nije dobro za diktatora.
Haldun Kloc
Redžep Tayip Erdogang, simbolično je odabrao da referendum bude održan na Uskrs-Vaskrs, jer tako misli da ponizi Europu i Zapadnu kulturu. Ovo je jedna takva velika provokacija kakvu svijet jednostavni nije vidio......ali s obzirom da Republika Turska ima sve goru situaciju i sve se više odvaja od EU zajednice, vidjet ćemo kakva će im biti ekonomija nakon ovoga....mislim da neće biti dobro!
za pocetak bi morao da skine ataturkovu sliku koja visi u pozadini
posljednji turski sultan .. mislim da poslje brke ništa neće biti isto u Turskoj
Kada je muslimanska zemlja u pitanju onda je diktatura , a da je krscanska bilo bi izrazavanje volje naroda i cuvanje krscanske tradicije i obicaja ;) !!! Zar ne ???
@ml007 :DDDDDDDD , ha haaaaaaaaa mislis na sankcije koje su Ameri , jednostrano, uveli Venecueli jer im ne dozvoljava da je iskoristavaju zbog nafte ??? Koji si ti retard !!!!!
e moji bosnjaci sad mlatote po erdoanu gledajte svoja poslasmetavam
TURKMENISTAN FOR TURKS!
e moji
JUSTICE FOR ARMENIA!
TURKS ARE PRONE TO GENOCIDE, THEFT, DISCRIMINATION AND TERRORISM!
WEAPONS OF MASS DESTRUCTION FOR KURDS!