Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri bandu Erdogane
ko ih snabdjeva sa vojnim vozilima...s.arabija i katar
Koliko biju ovaj IDIL trebao je dosada sto puta nestati sa lica Zemlje.
Prije godinu i po sam napisao ovdje na "klixu": Turska ce prije ili kasnije shvatiti da su Kurdi humanitarna udruga u poredjenju sa ISILom. Iako su i Kurdi izveli smrtonosne teroristicke napade po Turskoj nema gorih od ISILa. Turska je konacno to shvatila. Smrt ISILu.
da je u interesu velikih svijetskih sila s naoruzanjem opremom i sredsvima kojim raspolazu saka govana od idila bi nestala sa lica planete zemlje u roku 24 sata
ISIL je fiktivan. On je samo alibi Rusima i NATO-u da ostanu prisutni u Siriji. Prava utakmica zbog koje je sve počelo je građanski rat i borba za vlast između Assada i opozicije.
Idil ne postoji , postoji samo u mainstream medijima koji formiraju javno misljenje. Idil jedino ne napada izrael. Cudno.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)