Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudna neka vremena cim pravoslavci ubijaju pravoslavce i muslimani ih kao mire,pomazu i sl...Ko bi reko. .
Ko bi rek'o čuda da se dese...
@errorcode Kako nije?Dovoljno da pogledas komentare Bosnjaka islamske vjeroispovjesti koji se slomise od sikiracije za palestince,ujgure itd.Ako nije tebi i meni ne znaci da nije i ostalim.
rade turci sve u svojoj moći da pomognu rusima, poput veta na ulazak finske i švedske i ovog evakuacija vojnika da bi pala čeličara i grad
Pa ima apel od strane tih vojnika da ih Erdogan izvuče, vama nikad udovoljiti.
Bravo turci kao za vrijeme 2 svjetskog rata kad su spasili oko 500 hiljada jevreja vozovima prebacili za tursku
Turska koci ulazak ??? Finske i Svedske u NATO. Paradox 21. vijeka. U NATO - u i EU ima par zemalja ( kao kukavicja jaja, ili Trojanski Konj), a Putko to vrlo dobro zna i TO MU JE PORED SVOG ORUZJA KOJE IMA, NAJJACE. Jace i od nuklearki.
Neko ce uzeti milione na evakuaciji....
Sve neke foluske Turci pomazu ovako Rusima....ebooo pomaganje kad su Rusi navalili na nji... Bravo Turska da su Zapad i Holandiju cekali bila bi kao i kod nas.
Cim su medi i svjet na strani ukrajne ovo smrdi ko korona.
Roki, Rambo, Terminator,Superman,007 i svi drugi su u Azovstalu i odolijevaju napadima. Mazda i pokoji vanzemaljac
Nista od ovoga,nema tih para za razmjenu živih jezika .hoce Russi kanadskog generala,talijanskog virologa i vidice se još koga.bice da je neka Francuska velikana riba dole,dok Makron luduje,zove 60dana i zapomaze. Bas će biti spektakl,ako izlazak bude live prenos.
Ma ja, ima dole i jedan jednorog.
E ovako su i nama pomagali. Umjesto oruzja, evo hurme i zavoji.
Čak se špekuliše da dole boravi i nepoznata vanzemaljska rasa, da imaju svoju bazu i da drže vojnike i civile kao taoce😉
I kad zadnji civil izađe iz ovih katakombi, opet će dole biti civila, i za 5 godina.
Ništa od toga, rusima su ovi azovci i plaćenici bitni kao dokazni materijal. Da nije tako, do sada bi ih riješili nekako, imaju oni već načina za to.
Erdogan ganja svoj interes ali nece moci na dvije stolice stalno sjediti. Svedska/Finska obustavi podrsku PKK kurdima, dobiju NATO. Plin kroz turski tok ide dalje u EU i tako se igrati s Rusijom.
Samo sto Turska i njena ekonomija nikad slabija nije bila, podsjeca na 70te i masovni egzodus radnika u Njemacku. Do kada misle turci testirati zivce Amerike?
Ukraina nema mornaricu a potopi najbolji ruski brod moskvu, koja sramota