Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne, manji trosak. Uvijek mi je to vala bilo primitivno, pogotovo kada vidim kako kod nas prostru za neke kao svecanosti pa defile primitivaca i nazovi kreme obucene ko s pijace po njemu... Smijesno.
Turska će za 10-ak godina biti novi Iran. Svakodnevno izdaju neke zabrane
Pa čita li ovdje iko tekst, majka mu stara. U naslovu, ovo idioti, kao bum napišu da je zabrana, a u tekstu 'Ukida se upotreba crvenih tepiha...'! Ogromna je razlika - zabranu ako kršiš bit ćeš kažnjen!
crveni tepih je svakako ničim opravdan ritual.
Ataturk se u mauzoleju okrece. Slobodarsko sekularna Turskoj, sta ti papci iz AKP rade!!! Vojsko, stupu obrane sekularne Turske, skini fasistu Erdogana sa vlasti!!!
Brzo će ova bagra nazad u srednji vijek.Doduše u glavi su oduvijek tamo.Koštat će ih taj idiot erdogan svega.Zapad će im brzo zavrnuti ruku,a pnda slijedi slobodan pad.
Bice Konstantinopol nakon 600 godina ponovo krscanski grad!!!
Novo naredjenje predsjednika: Zabranjuju se crvene tange osim u posebnim prilikama kod doceka stranih delegacija.
Ne znam zašto su vama muškinjima toliko zanimljive te tange. Toliko su neudobne da kada ih skineš imaš svrab po čmaru i međuguzjem još sedmicu.
I treba tako :-)))))).
Pretpostavljam da je zabranila cisto sto je turska zastava crvena. A sto se tice svecane garde koji ce osim ako nije neka vojna parada ili ispracanje ili docekivanje prijedsjednika, ipak je prijedsjenik vrhovni komadant koliko ja znam
SADA CE ISLAMISTA I TERORISTA ERDOGAN UVESTI ZELENI TEPIH J.EBO MU PAS MATER TERORISTICKU.
Neka se zna ko pije a ko placa. Kod nas bi protiv ovaga bilo udruzenje za zastitu prava crvenih tepiha ili sta vec.
kladionica: za koliko će mandata erdogan zgaziti tursko društvo?
za dobro turskoga sekularnoga naroda, AKP treba staviti izvan zakona, a erdogana 20 godina u tamnicu!!!
majstor zabranio ali odobrio samo kada se radi u slucajevima "o prijemu ili ispraćaju predsjednika, predsjednika parlamenata i premijera neke zemlje".
Za ocekivati je uskoro propis o bojama donjeg i gornjeg vesa. Neposlusnima ce isti biti konfiskovan.
nevjerovatno ovi politicari o glupostima raspravljaju na sve strane ko da nema vecih problema. problem je tepih jepo oca crvenog :D
Pa izgleda da je veci problem sto ga nece biti. To je samo jedna usputna uredba na koju se ne treba vracati i o njoj polemisati.
hahahahahaah nevjerovatno kako se covjek igra sa drzavom i narodom. Jos malo i zabranit ce zenama da voze automobile i idu na utakmice. Cekamo odgovor sekularista u Turskoj...
crveni tepih je igranje sa državom i narodom???? A te tvoje pretpostavke o zabranama za žene, on je samo ukinuo neke zabrane koje su postojale od sekularista. Vratio je pravo na rad i obrazovanje pokrivenim zenama.
P P vrati ce Erdogan Tursku 50 godina nazad, cekaj samo dok narod ustane ali to nece biti kao na proljece kada je digao policiju i ugusio demonstracije nego ce izaci 5 000 000 ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mjere štednje ili?