"Teroristi moraju položiti oružje"
0
Turska vojska pokrenula ofanzivu na jugu zemlje
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su albanci dosada bi imali tri drzave, u iraku, iranu i turskoj. Ali kurde neznaju tako dobro da lizu dupe amerima ko albanci.
svi smo mi turci, podrska braci iz bratske bosne, suosjecamo se sa njima
Vježba za turske tenkiste, ko MIlošiveć na Kosovu 1989: izađe narod, upali tenkove i gazi. Turska na Kurdima to radi već 30 godina.
i da, veoma je poznato da kurdi mrze amerikance, e sad sto si ti r..e..tar... dirani š...i... ptar, to je vec druga stvar :D izrael ih jedino podrzava zato sto bi nezavisnosti kurdistana nestalo dosta sirije i iraka.
jest al u k.. u... rcu amerikanci skoro prvi proglasili krp kao teroristicku organizaciju prije dvije godine, kurdi napali americku bazu u iraku. dobro je ovaj gore rekao, \"Ovi komintari zorno svjedoce o bosnjackoj solidarnosti sa zrtvom??? Pa sto se ne bune sada kada \"jaci tlaci\" tamo neke Kurde???\"
FREE KURDISTAN! F R E E K U R D I S T A N FREE KURDISTAN!
Hoće li sad NATO bombardovati Tursku što napada \"oslobodilačku vojsku Kurda\" ?!
I oni bi u Jevropu... \"sukob je do danas odnio nekoliko desetina hiljada života.\" Gdje je sad i Karla de la pontijak
sandzaklije su balkanski kurdi. pobice i tu bagru kad digne glavu
nasmija me gore komentar, \"da su kurdi albanci imali bi tri zemlje, kurde ne pdrzava Amerika\"! Kurde u svako smislu podrzavaju Izrael i Amerika (vojne vjezbe, oruzje, hrana,logistika) za sve Turci imaju dokaze! Al su Turci prejaki da bi dozvolili zapadnoj bagri da oduzima teritoriju i prisvaja Izraelu,to je cilj
moj suljaga ono sto su radili turci je identicno onom sto su radili srbi po grbavici, si.lo.vali, pa.lili i ub.ija.li, sad ako se hvalis da si potomak turcina pljackasa, sil.ova.telja, ubi.ce elhamdidulilah glup si ko racku
Došao bih ja, ali bojim se da mi je gostoprimstvo na zapadu isteklo. Smatraju nas ter ro rist ima. Vidi kako nam se onaj Gert nagovori i još ga oslobodise uz izvinjenje. Eno ga snima Fitna II. Zato bolje dođi ti ovamo, pa da ovi na zapadu uštede na troškovima mog deportiranja. Dosta je što nam šalju sadaku...
@Srbkinja DOĐI DAIDŽI DA TE NEŠTO POPRSKA!!!
@srbkinja! pliva patka pliva guska ova zemlja bice partizanska
@ JAKI svaka ti cast na komentaru cista petica.
@Sarajlija -Pliva patka pliva guska voda prska ova zemlja bice srpska.
Ovi komintari zorno svjedoce o bosnjackoj solidarnosti sa zrtvom??? Pa sto se ne bune sada kada \"jaci tlaci\" tamo neke Kurde???