Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet pravoslavci prave problem. Gdje god je haman i jedan pravoslavac, tu nema suživota i napretka. Divlja plemena. Barbari.
A najjače je što na svakom frontu u svakom pogledu gube. Srbija osta bez Kosova. Grčku sjeba Makedonija. Rusija prvo izgubi SSSR, sad izgubiše i ono malo hrane što imaju. Sankcije. Amerika se piša po njima zastarjelim Tomahawk raketama. Ja da sam pravoslavac, prikopčo bi se na aparate doživotno.
Uuu bokte sta se ti javljas iz zemlje u kojoj na 75% teritorije ne smes da kazes da si musliman, zemlje u kojoj postoji tri predsednika, zemlja kojoj su himna i zastava sklepane u glavnom gradu Evropske Unije i zemlja koja danas ne bi ni postojala da nije bilo inostrane intervencije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoce Grci da dobiu po ckaPi
@Terra ah grdna rano !
Ako braćo turci hoce sad, oni srušili bi čitavu Grčku
Satraće ih Turci ako nastave ovako
Kad sultan tekbir prouci fatace se grkonje za lustere
Neka cackaju mecku
Grcka se igra a turci ih mogu pojest u svakom pogledu.
Samo se vi igrajte sa turkisima.
Pravoslavna posla i provokacije..Ovako su pred rat provocirali sa srbskim zastavama po čaršiji pa je jedan glavom platio..
svaki put kad zakuhaju sa turskom nesto izgube !
Uspješne nacije poput Švicarska ili Austrije nemaju potrebe za ovakve seljoberske balkanske provokacije. To je velika razlika između nas i njih. Ljudi gledaju svog posla i imaju prijateljske odnose sa susjedima.
kad vidiš da Grčka posjeduje 99% otoka u Egejskom moru čini se da su oni pritisli Tursku, a ne obratno. Očekivao bi da je pola pola ali izgleda da su Turci imali očajnu mornaricu
@Indigont, nisu uspjeli osvojiti.
Vijest na kojoj se reflektuje mržnja između islama i kršćanstva.... Koji bi to sad vjerski rat bio u bih da svjetske sile to dozvole
kompleks je cudo isto srbi nebeski narod
meni je fascinantnije kako prokulice rastu na tom ostrvu....
Hoce grci da nestanu u vidu atoma
kmeeeeeeee