Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je zayebo i Staljina
Staljin je odgovoran za preko milion mrtvih, pa ti gledaj. Ima Erdo jos dalek put da predje do te titule najboljeg ubice svih vremena.
Staljinov zemo Gruzin..
kakva drasticna razlika izmedju skandinavije i mediterana, sjevera i juga, itd, itd...
A jest srbadija zapjenila , crknite od muke znaci duvajte ga lagano 😂😂😂
Više efekta bi proizveo pomilovanjima i najnužnijim smjenama nego tiranijom i represijom preko vanrednog stanja. Ova očajnička, ali beskrupulozna borba za fotelju dodatno potresa Tursku i dodatno komplicira stanje u ovoj zemlji.
Odradili posao za brku, nisu više potrebni.
Demokrata i pol. Ataturk se okreće u grobu ko janje u Jablanici.
Neki su već i prije spomenuli, da je riječ, misli se na propagandu, snažnija od topova, a to je kao i reklama, da bi se prodala roba, u smislu, "držite lopova", što bi u slučaju Erdogana, kojeg bi ja, a ko nebi, ne mora, predložio da vlada u BiH, koji je vodio i vodi Tursku, na po svakoj osnovi, uspješan način, i provodi mjere u borbi protiv korupcije, od strane prvo vanjskog, u provedbi od strane unutrašnjeg neprijatelja, i kao polazni osnov, preko svih medija proglašen za diktatora.
Jarane mnogo ti je velika ova recenica, savjetujem da se ponovo vrnes u skolske sklupe. Pozz
ma nije za svakog ni demokratija....
Ako misliš na Čovića i Dodika, u pravu si.
Diktator do diktatora Moglo bi se i formulisat, a i to bi odgovaralo u smislu, diktator ruši diktatora na osnovu toga , da je baš u tom regionu gdje se pruređuje politička situacija, pa iako i nije bila, tolika potreba, sve redom prozvaše i ocrniše kao diktatore, pogotovu one koji ne poštuju i provode odredbe nekih svijetskih diktatora iz sjene, samo je ovdje znakovito, da nejma diktatora, iako vladaju da se sve ruši, ali to i nije mjerilo, nego svaki je sebi obezbijedio potreban broj plačenika
ja, kad jednom, a onaj tamo... idem prvo kafu popiti...
Klix nije prenio vijest ali jučer je prvom odlukom od uvođenja vanrednog stanja, u kojem ne treba tražiti dozvolu parlamenta, naredio zatvaranje 1043 privatnih škola i 1229 humanitarnih organizacija. Da bi se to opravdalo u očima naroda, potrebno je povremeno puštati ovakve vijesti kako bi se održalo stanje paranoje, straha od novog vojnog udara. Inače u bilo kom drugom slučaju narod pobuni a režim bi sigurno dobio sankcije od strane UN-a.
http://www.reuters.com/article/us-turkey-security-emergency-idUSKCN1030BC
@kiksi10 U nekom ludom univerzumu gdje je Bosna suverena država - jeste. No, u Erdoganovim očima mi smo samo jedna privremeno otuđena osmanska provincija tako da je logično da on kao sultan zove neslužbenog beglerbega i kaže šta ima da uradi.
I ovaj prelazi granice