Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronađene su masovne grobnice u kojima se nalaze tijela Sirijaca koji su prvo brutalno mučeni, a potom ubijeni. Mnogima nedostaju dijelovi tijela i organi, mnoge žrtve su upucane u glavu. Navedeno je i da se grobnice u kojima se nalaze deseci tijela i da su one otkrivene na teritorijama koje su do nedavno kontrolirali umjereni pobunjenici.
Unisti mu ISIL tenkove kod Al bab-a i to sve nove Leoparde pa sad salje jos
A što ređep ne napadne Halep koji su vlasi uzeli ili bonbarduje damask i kuču četničkog zlikovca Asada?
Zasto klix ne objavi da je sinoc održana misa u Alepu! Krscani su poslije 5 godina opet mogli docekati bozic u crkvi svetog Žorža u slobodnom Alepu.Pogledajte kako tretiraju Assada u zpadnim medijima a on brani narod od terorizma.Sve nam je jasno od davno ne nasjedajte na ove clanke...
Svi glume neke ratne eksperte. Zašto neko nije ekspert mira? Svi znamo ratovati, a miran zivot nam je iluzija. Dosta više rata.
zato sto plitki mozgovi nisu tvog misljenja i sto je mrznja laksa od ljubavi ....nazalost