Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad im pošaljite vaše Bajraktare
Dosada ništa, četiri uništena i to je to
dobro se sjetio
goouser1610 Sačekao da vidi je li Putin stvarno poslao kulturno-umjetnička društva, bajkere i ekološke mirovne udruge kao što kaže Kremlj i piše Informer
Turska podržava Rusiju! Da nije Rusije bilo, Erdogan bio 2016 bio likvidiran u vojnom puču! Rusi ga spasili i zato je Erdogan dan i noč kod svog prijatelja Putina
Reče čovjek koji je okupirao sjever Sirije i nema namjeru izaći odatle...
Aleksandar Vucic ili se pravi mutav ili je mutav, jos se nije oglasio za Ukrajinu???Deder da cujemo.. 🤣🤣jpm li ti selo
nema tu puno izbora:ili ste za rusiju ili za ukrajinu,sječate se amerike kada je rekla nakon 11.9.2001,tko nije sa nama protiv nas je,e ovo je ta sada situacija opet.tko je nije za ukrajinu za rusiju je,kina se opredjelila za rusiju,samo još vučić glumi budalu,on bi da bude neutralan,nema više neutralnosti vučko snajperisto.
Srpi su se stavili na stranu rusije samo pi..ke..ne smiju javno da priznaju kad treba
Kina i Indija su uz Rusiju. 3 drzave sa najvise populacije su na istoj strani sto je zabrinjavajuce.
Pošteno od Turske. Imala je odlične odnose sa Rusijom, velike koristi i snosit će posljedice, ali ipak je odlučila da se ne proda radi interesa.
Nešto nisam primijetio da je Sirija pod turskom okupacijom. A dobro se sjećam scena raznesenih ljudi u sred turske teritorije. Siriju su okupirali zločinci i to je trebalo osloboditi.
Svi nasmijani.
U čaršiji se priča da je SDa onih ukradenih 10 miliona dala Turcima za dronove.
Koliko vidim mnogima je nepoznat faktum da Turska ima sa Ukrajinom blisku saradnju u namjenskoj industriji vec odavno.TB2 se proizvodi u Ukrajini izmedju ostalog.
Ne proizvodi nego su neki dan potpisali sporazum da se pocne proizvodit.
glumci, mamu vam tursku
Iako o Erdoganu ne mislim ništa dobro, prema gumifleksu Putinu je oličenje razuma, morala i ljudskosti
Biti na strani svjetla I pravde stvar je ljudskosti. Zlo je napasti drugoga, uništavat I razarat tune živote!
Lijepo receno, jos da je vise ljudskosti.
Podržite ih Bajraktarima, manite se šuplje!
Stara narodna "Nema rata bez turaka"
Turska je najjbitnija prevaga u ovom ratu zato je Amerika opet namamila sebi, tako da je Erdogan pametno spasio liru i stolicu izgleda