Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stidite se, tako lijepa zemlja a toliko licemjerja jos nisam vidio. postavljate rakete zemlja zrak i prijetite siriji ako se samo priblizi granici, a sa druge strane cete upadati na teritorij jedne suverene zemlje u \"borbi protiv terorista.\" fuj
vrati će vama sirija milo za drago------osjetićes ti sta znači drzavni terorizam..........jer on je uvezan iz amerike-izraela -saudiske arabije i katara. anaravno i turske. počeli ste trljati ruke da će asad tek tako pasti...sad će te vidjeti sta on zna i umije.
DZEKOOOO PONOSU SANDZAKAAAAAA
BUDITE DRUGIIII USPIOOO SAAAAAAM