Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjaci i sipati nikad nece priznati palestinu...ne smiju od trampa....:)...bosnjaci su pyckice
Bošnjaci su jedni od rijetkih koji su organizirali proteste kad je bombardovana Gaza.Naravno da ćemo priznati Palestinu.Ako Bakir smije neka izda.Ima lijeka i za to.
Nego šta ćete vi sa Dodikom.Javna je tajna da šuruje sa čifutima.A ortodoksni hrišćani Palestine trpe tamo isto što i muslimani.Treba pravilno poredati stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovaj erdogan laje bez veze, a ima svojih problema "preko glave"! Neka pusti nevine ljude koje zatvorio! Neka pusti jadne Kurde! Divljak primitivni!
A i ovi turci su malo licejmerni, nikakava prava neće da daju svojim manjinama, a pogotovo kurdima. A vamo morališu. Šta su oni bolji prema kurdima spram ovih spram Arapima?
Yeah, fuck Trump! Pozdrav za Celtic.
Uzalud je sve to kad Židovi rade što im je volja. Ne dotiče ih mišljenje apsolutno nikoga, a sa druge strane ko to ima da se zbog Palestinaca kači sa ovim cionistima. Neće niko 100%
@dmachiavelli U pravu si! Često se Židovi etiketiraju sa Cionistima, a nije tako. Odsad ću paziti kako pišem. Vozdra!
Hahahah turska pozvala nesto, smijurija jedna od drzave na celu sa teroristom i diktatorom, bez slobode govora, izrazavanja i on poziva na nesto. Usmrtiti ko psa prvom prilikom.
Tel Aviv=Izrael, Jeruzalem=Palestina, šta seru.
@Barna evo https://mobile.twitter.com/telaviv/status/934030859086151680?lang=en
Dobra inicijativa, ovaj put je Turska povukla pravi potez. Iako je licemjerno pozivati druge na nešto što ti nisi uradio, ipak je inicijativa pozitivna. Ovo svakako ne može amnestirati diktatora i tiranina Erdogana od zločina koje je činio i još uvijek čini vlastitom narodu.
Jerusalim je sveti grad i hriscana i muslimana i Jevreja tako da nikada nece postati glavni grad Palestine!
https://www.bosniaks.info/pogledajte-sokantnu-tvrdnju-sulje-kmetasa-dragan-covic-je-vodio-zarobljenike-iz-logora-heliodrom-u-soko-i-tamo-ih/
Dragan Čović je ratni zločinac i dio UZP-a.
@katonix2 Naravno da jest...........DRAGAN ČOVIĆ JE RATNI ZLOČINAC I DIO UZP-a
Gos'n Bakir bi prvi trebao to da uradi da je šmeker, obzirom da je izvršilac naloga-marioneta Berlina i Vašingtona, praviće se lud i neobavešten!
Ja pozivam da priznate Kalesiju kao glavni grad fildzana....
Hanuka alwegre čifute !
@vodenicar2 Gde si ludi Hamdija?....Sekiras mi se za palestince a Miljacka nadosla.......do grla....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)