Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da Turska pozove NATO da malo preispita kako je nastao ISIL.
a dje pečat ?
Gusto guzici , a braća prijete ... Ne kontam ..!!!??
e sad me zanima kako ce se tretirati turska u isilu,
Turci su ih pomagali, stvarali, a sad se otrglo kontroli. Napravili ste ga, ljuljajte ga.
Gavro je skolski primjer reciklaze: posere, pa pojede i tako u krug :D
Kada su shvatili da Daesh nece unistiti Kurde i vrijeme kada Kurdi oslobadjaju sve veci dio teritorije Sirije shvatili su da je to prijetnja njima jer stvaranje Kurdske drzave u Siriji znaci i prijetnja Kurdskom dijelu u Turskoj. Sada pripremaju teren kako bi usli sa vojskom u Siriju i ne zele da dozvole stvaranje Kurdistana pod etiketom da zele osloboditi Siriju od Assadovog rezima i Daesh-a te nece dozvoliti dijeljenje Sirije kako ne bi nastao Kurdistan.
Pa jeftinije je angazovati NATO u ovo nego Sam snositi sve!
Posalje vojsku....pocne gubiti milijarde iz proracuna za rat...zaduzivati se...padne ekonomski rast...rat se zavuce...arapske ose i bande napadaju sa svih strana povecavaju se zrtve medju turcima tu se jos ukljuce i kurdi koriste siyuaciju i prave dar mar u srcu turske....nemiri tres se drzava pada podpora.... Pada vlada pada erdogan a mozda i vojni udar.... :)
a NATO šuti i smije se