Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lolol koja propaganda, na slici na kojoj se tvrdi da je tenk nije tacno to je oklopno vozilo ACV 19 i to nema veze sa tenkom.
Ma sta zna marva sta je tenk... BTW nije ACV 19 nego ACV 15, a ACV 19 ne postoji koliko je meni poznato. Mozda grijesim...
acv15 baziran na M113 :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa je*o ga otac smotani komunističko orjentirani, pa nije to tenk hadalju jedan novinarski. Borbeno oklopno vozilo, Infrantry fighting vehicle, M113 modernizirani transporter sa kupolom. Jeste li toliko neinformirani ili nezainteresirani?
E nije. Zna se šta je bager, šta je rovokopač, šta je dozer..
zato što se tačno zna šta je tenk, a šta transporter. Glup si k'o kadaif
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
neka nam je bog svima na pomoci
Ako je neko pomogao izbjeglicama iz Sirije onda je to Turska i pustite se ovakve price
A trebali su ih pustit u Tursku i dat im drzavljanstvo pa da za 2 godine kazu da je Turska njihova i da prave nemire i slicne stavri kao sto su jevreji primljeni u Palestinu.
jeste... ko ovi nasi bliskoistocnjaci sto danas glume velike bosance..
Upravo tako :) Palestinci pustili jevreje ovi im inistili zemlju, U Bosnu pustili "bliskoisticne" kako kazes i prave probleme, Njemacka pustila Busance i oste i sad imaju problema sa njima, itd, itd. Imate problem u svojoj drzavi?! Fino ga rjesite gdje bjezi te :D
Koja propaganda. Turska ja do sad potrosila 3,5 milijarde dolara na oko 1,5 milion sirijskih izbjeglica. Oni koji su isprovocirali rat su primili samo ca 130 000 sirijskih izbjeglica. Po ovom tekstu ispade Turska gora od ovih koji su postakli ovo klanje u Siriji.
Tacno tako. Laz je da turci drze izbjeglice u nehumanim uslovima u pustinji pod nekakvim satorima doniranim od zapada i da ih hrane i oblace od pomoci zapada. Oni ih drze u hotelima i dosad su na njih potrosili najmanje 6 milijardi dolara..
na AJ bio dokumentarac gdje ih drze italijani u nekim mocvarnim podrumima,sta bi mi bez humanog zapada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo im prave dobrodoslicu. Boze sacuvaj!
a kako im prave dobrodoslicu po evropi,tako sto ih pustaju da se podave po morima na nekim bzv improvizovainm ladjama?zakonskim ograincenjima i dr?turska je primila najvise izbeglica od svih i zato ovo je propaganda