Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo te, pa s ovim Bakirovim babukom nitko živ - n e ć e . . . Zato on njega nama i uvaljuje, uvalim mu Sebihi . . .
Davutoglu ima od 9. jula 45 dana da formira novu vladu, ako to ne uspije, predsjednik Redžep Tajip Erdoan će moći sazvati prijevremene opće izbore...ovo kod nas nes znas bili bilo dobro ili lose, dobro bi bilo jer bi ako vlada se ne moze formirati za 45 dana, onda je velika vjerovatnoca da i nece poslje toga, losa je ta sto vodjeni dosadasnjim iskustvom o formiranju kako drzavne tako i entitetskih i kantonalnih i lokalnih vlada uobicajno se probije rok od 45 dana
Aj erdoane na casove kod bakira, nek ti objasni kako moze i bez koalicije.
Vas treba odjebat samo tako...ama bas nista niste uradili za nas.Em ste dovukli silnu srbadiju u bosnu em ste se ko pizde povukli i ostavili muslimane po srbiji koje su nakon toga srbi ocistili i napravili prvi genocid tad u Evropi...Vise ulazete u srbiju nego u bosnu...koji cete nam racku..bolje nemati nikoga nego lazne prilivode
Ma nemoj bgt...sta ste to vi uradili u svojoj istoriji..kad ste najjaci bili pod Dusanom popusili ste u Bobovcu.Gdje vam je kruna koju ste izgubili?
Pa bas realno i gledam..nije niko spomenuo Ruje.Oni su uletili u Brod i Sberbank mozda jos nesto po RS..i slazem se da je birokratija problem i kod nas i kod Vas.Nevolim pred Vama omalozavat Turke ali sam ovo 100% u pravu za njih. Nama netreba ba nikakvo ulaganje..pa nas ovdje ima 3,5 miliona to je predgradje malo veceg grada.Evo ti racunica prosta. 3,5 miliona ljudi od toga odbij djece 500.000 Znaci 3 miliona osoba preko 12-13 godina i svaki taj insan pojede pola kg hljeba.Znaci to je cc 1,7mil kg hljeba,zita..tona zita 360KM madzarskoj..eto racunajte Gdje je tu voda itd..sta ce nam ulaganja sve imamo samo treba zasukat rukave.Sve dok to ne skontamo i mi a bgm i vi nece biti dobrile.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)