Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doći će i turskoj diktaturi kraj.
Dajte nam detalje napada.Ako je teroristicki akt koja teroristicka grupa je preuzela odgovornost i koja grupa stoji iza napada.Dajte nam detalje napada,kakva je uloga Hasanovica i Mehidica,konkretna uloga. Dajte nam detalje i dokaze,ako ih nemate onda recite da ste lagali i da se ne radi o teroristickom aktu vec o napadu i ubistvu. Dajte dokaze ili recite da ste lagali,ne podvaljujte Bošnjacima terorizam yebacemo vam mater za to.
joj erdogane da ti je ovaj naš narod, na sve pristaje, nista se ne buni, samo bi trebao šišat ovce
Placenici se digli protiv Erdogana, mada im je on digao cijelu Tursku na noge i dao im posao i jaku ekonomiju. Pravit cete vi Erdogana od pijeska ukoliko vam dodje demokratija kao sto je dosla Iraku, i Libiji prije vas.
Turska ce kad tad poceti placati 500 Godina okupacije, a i asutrija , KESOM naravno, bakira i kompaniju ce dobiti na poklon ....
Vi koji negodujete idete sa kirbom da radite i placate za ovaj napaceni narod.
ovaj policajac sa slike im govori: Idite roštiljajte kao oni bosanci budalaši jedni!!!!