Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je kod njih vise tradicija... Kod nas se jedu cevapi za 1. maj, u Turskoj par stotina budala podivlja i dobije batine... Tako je svake godine zadnjih nekoliko decenija, ne kontam zasto se uopste pridaje paznja ovome...
Tradicionalno odvaljivanje bubrega komunistickih pizreka i probisvjeta... Nakon prvog maja oni inace pisaju krv do 1. Juna...
Klix je dozvolio komentare na ovom clanku, a na clanku o tome kako je beba Aleksandra Vucica umrla zabranio. Pa ako cemo realno, onda zabranite i ovdje komentare jer bice ih svakakvih.
uh uh što mi se netko uspaničio zbog bratske turske. kad ih toliko voliš,buyrum na rad u turkey a ne u njemacku ili austriju.
Hahahahaha sto me i nasmija :D... Ja uopste nisam ni u Njemackoj, ni u Austriji vec bas idem u Tursku svake godine :-)). Brinem se ja, ali ipak ne toliko koliko se "brinem" za rusima i ukrajincima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ovo su FAHRINI placenici jel tako SDAovci???????