Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i obicno.u pocetku se razmijenjuju misljenja,neslaganja,dolazi do dizanja ljestvice tolerancije i zdravog razuma i onda svi svrsavaju u medzusobnom nacionalistikom pljuvanju. bravo
...vrijeme je da se još malo "M" naroda...uključi... A Turci se razmahali sa GDP-ijem sad će protiv Sirije RPG-ijem... M-Lift u slobodnom padu...
A ko će drugi nego Šiije.PKK nisu jer su napravili sporazum.Pobunjenicima (svim frakcijama) nije to u interesu a pogađajete ko je X u ovoj jednačini. Mesar Assad se vjerovatno malo okuražio,jer stiže ili su stigle s-300 sistemi, i ovo je doslovno rukavica u lice bačena Turskoj radi naklonosti pobunjenicima u ove 2 i više godine rata. Uglavnom,ovo vam je ljudi vjerovatno rani početak trećeg svjetskog rata.U kojem,kada se zakuha na globalnom planu,će i Srbi iskoristiti da odvoje RS i da vrate Kosovo.Promatrajte malo i zapazićete da se sukobi tajmiru svugdje i svijetu i stare rane se ponovno otvaraju a novih je ionako previše. Dovoljno je samo da takozvane super sile zarate a da poltornske i satelit države, u odsudstvu velikih krkana i njihovog krkanluka,počnu da riješavaju stare dugove. Uglavnom tek je počelo budite sigurni u to.
pa đe si Talibe "strašni" ti si neki Dr. za "kijametske dane"...
talibe al ti lupetas koliko imas godina i jesi li vehabija heheh, ako si vehabija onda me ne cudi sto tako bukvalno lupas ne loncice nego burad exsploziva e valahi alasalamet ti glup si ko qrac. Mesar asad i nije neki mesar kako to tvoji evropski i americki vladari rjesavaju, ubili su 1 milion iracana , pa afganistanaca pa libijaca a ti ko kuje šutis a moras sutiti jer vas snabdjevaju oruzjem u siriji ŠUGO ŠUGAVI nije te stid i ti neki musliman vidim ovdje i srbi i hrvati navijaju za siriju i protiv amerike su jer je nepostena a tebi najvise smetaju IRANCI fuj fuj fuj govnaru usrani idi okupaj se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo pogledaj sta rade te shijurine kjafiri asadovi,kako cuvaju vlast.Treba Turska reagovat a vi se uvjerite ko su. http://www.youtube.com/watch?v=81Dc7orVbYk
samo derite turske prodane duse, asade napred
Na sta potrosi 5 min zivota jeb te clanak !!!
Meni oni djeluju časniji i ispravniji nego sunitski lideri, koji su se svi do jednog prodali američko-cionisičkoj oligarhiji.
Nek ste vi srbi Kosovo zadrzali :p
Nek' si ti i tvoja šira familija, zahvaljujući Srbima prešli iz Žepe u Sarajevo. Još koja generacija i na putu ste da postanete malograđani, dakle to je tek idući stepenik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klasična namještaljka, ne pada Siriji napamet da sada ratuje i protiv turaka.
Nemaš ti pojma ko su šije,oni bi na sve strane ratovali,pogotvo hinjski ovako...
Pa neka je namještaljka, to se tako radi, traži se povod za napad. Bolje da ih Turci napadnu i Assada što prije skinu s vlasti. I Assad i njegov otac sve šta su radili naoružavali nekad PLO, a danas Hezbolah i Hamas. Od šestodnevnog rata za Golan, Sirija poprijeko gleda na Izrael. Jednom kad Assad ode i postavi se marionetska vlada oni Židovi koji su su u Izraelu, i novih Cionista koji se vraćaju u svoju pradomovinu moći će reći da su barem Siriju skinuli sa svog vrata. Što prije to bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)