Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prisješće mu. Šteta, za Turke, izgledalo da ih je konačno malo krenulo, al' brko se istrošio za izbore, ratuje u Siriji.. Printer uključio, eto inflacije, ode kamatna stopa duplo, na 18% preko noći. Valja sad komande izdavati direktno kad se raja pojavi na ulici.
ADMIN MUJO DA POPRAVI OVO SRANJE A NE DA HODA PO PAUZAMA ADMIN MUJO DA POPRAVI ADMIN MUJO POPRAVI OVO.
OVAJ KLIX SE TOTALNO SHEBO NIT LAJKAT NIT IŠTA... BEZVEZE...
rusija njet problem, amerika no problem,turska big problem...
Glupko nije naucio od brke mu jarana Sadama... Ako ako... i njega ce iz rupe izvuc i okacit o civiluk. Polako.
nece na taj nacin jeli turci koji imaju sta u glavi napustice tursku prema EU ili SADu ko i hrvati i grci ili mi evo vec do sada je unjemacku stiglo 250000 turaka samo od onoga nametnutog puca
Ferman stize iz Stambola buruntija iz Laktaša da uhvate tog hrabrog mladića tog mladića, Izetbegovića.. Hebat ih, šta imamo od Turaka osim nameta i zuluma od Poturica iz tkz RS-a
Malo po malo i sultan
Svak kao voli! Samo nek objasni svom naraodu zasto je Lira prema Euru 50% slabija na odnosu prije tri godine ;-) Sretno!
@federalac2000c, ko švicarskoj. Eno Švicarci osiromašili skoro do prosjačkog štapa, zatvaraju se fabrike, nema posla, ne izvoze više ništa, nikakve čokolade, ni noževe, ni farmacetuske proizvode, ni satove, nikakve sireve, ni parfeme, proizvodnja im paralisana već godinama.
@ZmajevoSrce To iz "Patuljak vam prica"? Ili iz zbirke "Zlatne Kasike"? Posebno taj dio gdje se Turci i Izraelci medjusobno marsaju u maju 2018. a lira pada unazad godinama, pa ti hodza poturi pod nos "Jevereja" a ti ga popusis. Pa tu pricu ni mala djeca ne bi mogla slusat a da ne pitaju "Pa kako to da su zbog neceg iz 2018. oborili vrijednost para 2017. i 2016. i 2015. i 2014... i tako godinama unazad?".
Cuj odmah diktatura. Jeste li culi za Premijera SAD-a? Francuske? Predsjednicki sistem ne znaci diktaturu. Covjek je ubjedljivo pobijedio na izborima na koje je izaslo 87% registrovanih glasaca. Erdoganova prednost je ubjedljiva i to su priznali i kandidati opozicije. I dodju ovdje debili to osporavaju i glume eksperte. To sto je covjek u dobrim odnosima sa Bakirom, sto vjerovatno najvise radi zarad svoje koristi, to je drugi problem i o njemu se moze odvojeno pricati.
Nema to veze. Kad Bosnjo ukuje da je diktator, gotovo je, on je diktator lol
@ferhat_80, rasturiti dvije snažne stranke koje su Erdoganu bile najozbiljnija prijetnja na izborima i pozatvarati njihove utjecajne ljude, a ostaviti na političkoj sceni samo one stranke za koje se zna da ne mogu ništa, sigurno nije poštenje i pravda, nego čista diktatura. A Gulena i njegov pokret još nismo spomenuli.
Znači, krenula 100% DIKTATURA
90% izlaznost , covjek skupio 53% glasova ? kakva diktatura crni djikane ???
@anonymous07 E moj ti, vjerujes medijima, u drzavi u kojoj se novinari hapse ako pricaju protiv diktatora... A takodje ti vjerujes u izbore.. al dobra je ta iluzija izbora!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sami su sebi birali i snosit ce posljedice, dobre ili lose. Unutrasnja stvar Turske. Sa strane to izgleda puno jednostavnije, ali dok se ne opeces ne mozes razumit kako je igrat se sa vatrom.
Diktator!
Haj nam objasni
mas de un club :D
Ovo se inace zove predsjednicki sistem koji postoji u SAD-u. A sto su Bosnje nepismene i sto mediji manipulisu sa njima to je drugi par opanaka.
Ovo je USA sistem koliko su i kantoni u BiH svicarski sistem. U praksi jos i manje.
Cuti poturice
Eto ga sad je u fulu diktator!!