Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod nek glasa a mi znamo rezultate unaprijed.
Ova opozicija u turskoj k'o DF i SDP kod nas .. lafo nesto kritikuju, lafo se protive Erdi .. a oni su ustvari postoje da bi Erdo svoju autokratiju pravdao postojanjem lazne opozicije.
Listići bez pečata validni haha, ma može sve kad sultan ima svoje šape u svakom ćošku.
ja, al zaboravljamo da Turci nisu mi, da Bakir ili Mile uzmu izbore i niko ne smije pisnuti .. oni ako se upale ima da gori tamo
Hoce li i tamo setati..
To su oni sto ih vodi papak nalik na pacova - Kilicdaroglu? Vodja druge najvece opozicione stranke MHP rekao kako je rezultat referenduma "Neosporno uspjesno dostignuce"
Gulenovci na aparatima! A i mnogi u BiH 😀
Ovi na klixu jedva docekali neku vijest o neregularnosti... kmeeee
@KLOCina identicno krenuo napisati. Najjace kad su jutros navodili kako su 50 I 60 godisnjaci glasali ZA, a 20 godisnjaci protiv hahah kmeeee