Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako bi sutra i BiH trazila od Njujorka, USA posudjenu Hagadu. A sto se tice tih konolijalnih sila...puni su oni pokradenog svijetskog blaga... Njihovo bogatstvo se temelji na visevjekovnoj kradji bivsih kolonija.
Pazi, Turaka!!! Pokrali cijeli Balkan, okupirali sveti grad Konstantinopolis, a sada bi da im se vracaju neki artefakti koji, svakako, ne pripadaju turskoj kulturi. Ono sto bi Turci trebali da urade je da sve umjetnine pokradene po Balkanu vrate, a da sve crkve koje su pretvorili u dzamije, vrate pod okrilje Grcke Pravoslavne Crkve.
Svo bogatstvo koje Velika Britanija ima je nekad, negdje ukradeno i ako sve morali vracati njima nece nista ostati.