Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš su ljudine i nacija. Srbi mogu biti ponosni što su im Turci tucali babe!
Turska nije prstom mrdnula kad je ovdje bio rat. Osim toga pitajte naše izbjeglice kako im je bilo u Turskoj u ratu. Oni nemaju šta da pričaju.
KOMPLETNA REFORMA - UN je potpuno izgubio svrhu i vrijeme je da se veliki igrači obuzdaju baš poput svih drugih - NEKA NEMA VIŠE POVLAŠTENIH
jesul istakli kako su tadanji bh lideri isli u tursku po novcanu pomoc, i sve spakovali sebi u dzep?
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruzja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Turska je na kraju
Za tri godine riješio problem Somalije koju UN nije su uspio za pedeset. ... UN je prevaziđena priča kad je ekonomija u pitanju.
UN-ujedinjeni nacisti su dopustili genocid u svojoj ''zaštićenoj'' zoni.
Kako od okupatorske zemlje, do bratskih odnosa sa Turcima. Zasto nismo ovako dobri sa Austrijancima?
Ako iko unisti Tursku onda ce to biti ovaj brkonja....