Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
diktator erđo organizovo. ko ne dođe ne gine mu robija od 45 godina.
Vidjaj koliko turskih zastava na Sokocu😂😂😂
U istoriji poznati spin, poraz jedne politike ili ideologije pretvorriti u "pobjedu" jakom propagandom nepismenog naroda. Primjeri su Blajburg i Srebrenica.
Klix novinari tuguju ovaj dan i za njima u kometarskoj sekciji djikanski spamatori i njihova komunjarski braća sa arapskim i turskim imenima. Primite moje saucesce.
Klix novinari novinari tuguju ovaj dan i za njima i djikanski spamatori i njihova komunjarski braća sa arapskim i turakim imenima. Primite moje saucesce.
ZIVIO ERDOGAN!!!❤
turkinje se najvise karaju i bludnice
u BiH na aparatima: -šćepo smrdončić -avaz -sdp -df -njihova stranka -zaostali đikani u povlačenju iz šehera - Fekalna FUJ TV - radio kalman -tv hajat - senad 'adžifejz - ......... - .........
Buletine i bradice su zlo!