Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odjebite više
on treba moliti da jos u Ankaru, a ici ce oskoro :))
jevrej prije iftara ide u pec
Stara srpska kaze: nema rata dok Turci ne zarate :)
Ma svaka cast. Bilo bi jadno da su ga pozvali. Ne zbog pojedinaca, naravno, nego zbog nacisticke politike koju vodi Izrael. Sada je tako kako je. Sta ove generacije Izraelaca misle da ce ostaviti u nasljedje svojoj djeci i unucima. Ko sta sije dodje vakat da mu ti nikne.
Vjerujem da je Izraelskog ambasadora jako potresla ta činjanica. Sigurno tu noć nije mogao prespavati. Koga je u ovoj zemlji briga za izraelskog ambasadora u Turskoj, osim Vas sa ovog ratnohuškačkog sajta.
svi komentari dosad od srba koji se prave bosanci..... hahaha cudnih li ovih vlaha, fakat ih treba napenaliti u bugarsku sto prije, svakog gosta tri dana dosta
SVAKA ČAST!Gdje ćeš cioniste-fašiste zvati na iftar!!!
LEKUM DINUKUM VEL JEDIN,I NIJE IM MJESTO ZA IFTARSKOM SOFROM NIKOME KO NE POSTI,NAHRANI SIROTINJU PO TURSKOJ PRVO.
No iftar for me? :( @dzihadbosna - Selam brate! Ponašaš se kao kreten.
ZASTO SE NESJETE SIROTINJE KOJA ZIVI POD MOSTOVIMA PO ISTANBULU TV JE POKAZIVAO U JEDNOJ EMISIJI TUSIROTINJU PO ISTANBULU,SIROTINJA KOJA POSTI I CIJA DJECA RADE NAJTEZE POSLOVE PO ISTANBULU DA BI PREZIVJELI,A ONI POLITICARI SE CASTE VECERAMA IFTARIMA,I POZIVAJU ONE KOJI I NE POSTE,FUJJJ POLITICARI SVI STE ISTI GADOVI SVAGDJE KRADETE OD SIROTINJE....
Pa mozda Izraelac nije postio taj dan !!!
Šta će Jevrej na Iftaru? To mi nije jasno... To nije nikakav apsurd
Napomena: \"Pazljivo procitati clanak pa tek onda davati komentar\"
Uredništvo portala čini neoko.m.unistička banda. Davnih dana je na ovom portalu trebalo ukinuti komentarisanje vijesti, zbog prevelikog broja psihopata koji se javljaju, mahom iz Če.t.nikistana, ali obzirom da i samo uredništvo čini ista ta ba.g.ra tako nešto se ne može očekivati.