Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je postala vojno i ekonomski solidna drzava, sve vise lici na zapad, a to ce mnogima smetati.
@JahaacMaglee Aako zapadu zasmeta nece je biti. Znas i sam.
Druga poslije USA ali tek sada se vidi koliki bogalji su u realnosti bili Grci sa svojim krčenjem. Svaki dan bi 20 gradova Turci pregazili. A da neporočan o Karadžiću i praljku Haha ponos bogalja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko god da rastu sile zla kroz jačanje Novog svjetskog poretka, rastu i sile dobra poput naše Turske! 💪🏆
@Uozbiljiosamse Turska je u istom korpusu
Za mjesec dana izlazi anti-anti dron sistem.
Kineska verzija kao i 90% njihovih dronova (inacice Kine i Izraela) i superiorniji su samo nspram vojske koja nema sofisticiranu zracnu odbranu. Turski dronovi kominiciraju preko frekvencije zemaljkog prdajnika i najefikasniji su na podrucjima bez prirodnih prepreka i imaju ogranicen domet, engleski, americki, ruski itd komuniciraju preko mreze satelita i imaju skoro pa "neogranicen" domet. Da ne nabrajam dalje uglavnom. Turska moze parirati samo sa okolnim zemljama i gerilskim vojskama
U Turskoj svakako postoji ogromna razlika izmedu Zapadne Anadolije i Istocne prcije gdje zive kurdski klosari.
Mobilni antidron sustav je dizajniran za savladavanje teškog terena i onesposobljavanje neprijateljskih bespilotnih letjelica tamo gdje njihovi operatori to najmanje očekuju.
Samo naprijed amidza! Dobro je rekao nas Bakir Izetbegovic, nasa buducnost je u dronovima. A dok braca Turci prave dronove, mi se obucavamo.
Nije mi jasno čemu tolika podrška iz jednog dijela Bosne prema turskoj. Sve realno što se napiše u vezi iste dobija mahom dislike. To je, jasno, zemlja koja je bila najveći i nadugovječniji agresor i okupator nezavisne Bosne.Stoljećima je crpila bosanska dobra, zlostavljala i ubijala domaće stanovništvo.
@PantaRhei To ti je role bila Imperija ako znaš šta to znači.Rijetko je u Bosni bilo vladara a da nisu domaći ljudi.Samo što su imali nazive Paša,Sandžak-beg,Beg itd.I naravno polagali su račun Sultanu kao što danas npr.Plenković mora trčati u Brisel i referisati.
Ovo Kinezi Ameri i Korejanci imaju 15 godina vec
Nije Turska dorasla nikakvoj svjetskoj sili, ni po čemu osim po broju stanovnika. Ima neslavnu prošlost, nezahvalnu sadašnjost i upitnu budućnost. Zahvaljujući lideru, kojeg btw ne podržava većina turaka, samo ruralci.
Samo ih ne prodajite Armeniji jos neko vrijeme, poslije moze. 👁