Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mislim da klixinikomentatori, koji namjeravaju nekada ljetovat u turskoj, nebi trebali pisati kontra redžepa taipoviča. jer...
Angdota: vrati se muž advokat kući, pita ga žena kako je prošlo sudjenje, kaže dobro svi su dobili smrtnu kaznu. pa kako je dobro, mene nisu ubili. Ovo je istinita pica iz SSSR, to je tu negdje.
Vi kao nezavisni (valjda ste nezavisni jel?) ne smijete pisati ovake ispade ili stati na stranu bilo koje partije Klix. " nakon pokušaja državnog udara terorističke organizacije FETO 15. jula"... Odakle vam informacija ko je pokushao drzavni udar u Turskoj? Jel nagadjanje od onih koji su i isplanirali udar? Mislim, stvarno ste ga pretjerali. Samo turci koji su trenutno na vlasti u Turskoj kazu da je FETO.. Valjda vashi novinari znaju da istoriju pishu pobjednici??! Mozete vi i bolje..Ili ne?
Pa kad ste toliko pametni, onda znate ko je planirao i pokrenuo vojni udar, pa nisu ni turske vlasti toliko, nakon tolikih istraga, neupučeni da ne znaju sve potanko, koji su unutrašnji, i sa kojim vanjskim faktorima i zbog čega ovo izveli. Pa i koliki broj žrtava su posljedice, a moglo je biti moguče je čak i milion.
Zanimljivo je glediste Imrana Husejna na ovu situaciju u Turskoj.http://www.imranhosein.org/
.....ovaj je pukao kao kokica......pa ni tito nije hapsio odvjetnike političkih protivnika....
Nije ih on hapsio, on ih je strijeljao...
Pored toga politicki protivnici u titino doba nisu ni imali pravo na advokata, pa nije imao koga ni hapsit, oni "advokati" koje su na "sudjenjima" imali su im dodijeljeni od drzave i bili su pripadnici udbe, a malo je nelogicno da njih hapse...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
http://www.trazim.com/vijesti/2016/08/reis-kavazovic-bih-ce-uraditi-sve-sto-treba-protiv-pokreta-fetullaha-gulena/
Bavi se politikom.
Ovo je "Gašenje velikog lidera" a ne rađanje kako se zvala knjiga