Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitler je mali mis za ovog katila
Nazalost pa su ovo bili turski vojnici, a ne zidovi
Hejteri sa ovim dislajkovima su mi pravo interesantni
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
od kud neko ima pravo da svojata vjeru , vjera je već godina izgubila sav svoj legitimitet i vjerodostojnost ...nije vjera , nija Islam Erdoganova babovina da je daje on kome on misli da zaslužuje i da treba dobit .....dno dna jednog diktatora , jedne diktature , jedne propale vjere ..
erdogan je nemilosrdni turski diktator
Svi marksistički stavovi o religiji važe i danas: 1. Religija je krivi, lažni oblik svijesti jer je čovjek stvorio boga, a ne obratno. 2. Religija je opijum naroda. 3 Religija je reakcionarni oblik svijesti jer uvijek vuče nazad i uvijek podržava vladajuću klasu. Vladajuća klasa uvijek koristi religiju da zaglupljuje mase i drži ih u stanju pokornosti. Vjerski službenici kao što su hodze i popovi, kao i tzv. vjerski učenjaci, odnosno teolozi su najparazitskiji dio društva.
Ko je ovaj erdogan, jel on to glumi vrhovnog vjerskog vođu, nešto puno on sebi uzima za pravo.
Sramota je ovo.
I ovaj ce visit za Bajram.
Znaći biče posahranjivati ko nevijernici
Eto vam države koju bi htio i Žuti u Bosni. Ništa nemože biti gore za Islam, nego ova objava! Sramota bezbeli!
AFERIM. Tako se to radi.
Malo su se razbahatili Koja povijesna šteta sto je propala Megali Idea. Mogli smo danas setati grckim Konstantinopolom i Smirnom. A ovi bi nam bili daleko u Anadoliji
OD KADA SE TO ATEISTIMA I KOMUNJARAMA KLANJA DZENAZA ??? SAD NIŠTA NE KONTAM...
drzavni neprijatelji su se uvijek zakopavali na pasijim grobljima bez povorke i bez sprovoda.
ma ni blizu. upravo je duhovni sektor najveći neprijatelj erdogana. amerika ga gura i nogama i rukama. sad on zauzvrat leti izraelu na normalizaciju ali i u rusiju!?!??! opasan je erdogan, jer zna da kao i sirijski i njegov novčanik nema puno dozvoljenih para. a evropa ga neče ni blizu. samo kad bi hodže prebacio na svoju deređu,sve bi mu leglo.
Bez rasprave-dženazu treba klanjati ako su muslimani. sva svoja djela ili ti nedjela čemo ako Bog da POSLIJE dženaze sresti....pa kom opanci kom obojci što bi rekli susjedi srbi. ma sve ovo u turkiji miriše na siriju....
rayhan@ sad malo napamet lupamo, ali šta ima ko da te ocjenjuje sve dok si javno i tajno musliman? murted bi javno trebao da se dokaže kao neko ko nije više u islamu. !!! a ako nisu javno ostavili islam, niko nema pravo na takvu ocjenu. odbijaju pravo muslimanu da mu se klanja dženaza. ko če njima doći na dženazu to je lično pitanje. ovi mrtvi vojnici su se borili protiv države a ne protiv islama. čak če bolji poznavaoci reći da su se borili u ime islama a protiv pokvarenog vladara!!! ne držim im stranu nipošto jer su ovdje nijeti djela individualni i upitni.
...partijski imami.. Ni jedna pobuna se nikada nije ugušila silom ... "lože vatru" i guraju TR u građanski rat.... Nažalost, Turskoj tek predstoje teški dani...
Pa, mogući su teški dani. Samo treba znati da je i Erdogan od krvi i mesa, te da je smrtnik kao svi mi. Ako dođe, a stvarno će doći do novog udara, ovaj udar Erdogan i dvadesetak ljudi oko njega će nestati za tren oka! Turci će imati snage da očiste svoju avliju za razliku mnogih sa Balkana!