Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista ovo ti je stvarno antologijski post ! iskreni pozdrav i divljenje, stovalac sam tvog lika i djela :-)))) @. pedo.fil.cinu ti spomenem...
A sto bi priznala genocid? NIsmo ni mi i niko nam nista ne moze, evo nas pred vratima pridruzivanja EU ;D
Ako Turska zeli u EU,ona mora pri ulasku na Bugarskoj granici da se izuje i da pjeske dodje do Brisela [kao na hadz], da se pokloni Evropi,da joj se izvine za sva zla koja su joj Turci nanijeli i da skrstenih ruku pognute glave Istocnjackog roba mole-\'\'Molimo vas Velika gospode prihvatite nas u svoje redove,bicemo vam odani i zahvalni vise i bolje no sto su nama Turcima bili Bosnjaci kada smo ih u robove pretvorili.\'\' Dajte nam sansu da se pokajemo i ispostimo svoje grijehe tako sto cemo vas ljubiti na svakom koraku i biti vasi najodaniji gradjani,ponosicemo se Evropom i Evropejcima vise i bolje no i jedan Francuz ili Nijemac ,na isti nacin kako su Bosnjacke poturice bile ponosnije na Tursku carevinu vise no sami Turci.
Ako Turska zeli u EU,ona mora pri ulasku na Bugarskoj granici da se izuje i da pjeske dodje do Brisela [kao na hadz], da se pokloni Evropi,da joj se izvine za sva zla koja su joj Turci nanijeli i da skrstenih ruku pognute glave Istocnjackog roba mole-\'\'Molimo vas Velika gospode prihvatite nas u svoje redove,bicemo vam odani i zahvalni vise i bolje no sto su nama Turcima bili Bosnjaci kada smo ih u robove pretvorili.\'\'
Kakvo li y.eb.anje tek bilo da neko promeni veru,ime,prezime,da zaboravi cak i ime svog naroda??? to nije samo fizicko y.e.banje palo vec i psihicko.
@ Realista , ja bi tebi mogao, se izvinuti sto su ti Turci vjekovima jeba..li pretke.
@Ampak, Za pocetak bi Turska mogla ti jeb..ti majku.
putopisac.com
za pocetak bi turska trebala pokazati dobru volju i osloboditi okupirane dijelove Kipra, prestati sa genocidom nad Kurdima i dati im autonomiju, prizneti genocid nad Armencima pa da se krene sa mrtve tocke !
jel se to traži nova žrtva umjesto Grčke?????