Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republjik Kurdistan ! Uhapsite Vlasija.
zao mi je nevinih zrtava ali Turska politika koja gasi slobodu medija, korupciju u sudstvu i pomaganje ISIL-u sama sebe svrstava u 14 vijek..
zaplesala mecka i u tvom dvoristu smecaru turski
puno je mračnih slia kojima je Turska trn u oku, sas kad je Erdogan napravio od Turske jaku zemlju, sa jakom ekonomijom, modernim obrazovnim sistemom, stanovnici su nacionalno osvješteni, vratio je vjerske slobode...ali abd izborit će se Tuirci sa tim zlom, to je narod navikao na borbu ipak su oni imali carstvo na tri kontinenta...
sve sto ste rekli o Turskoj ne stoji ali cinjenice su jedno a istina drugo..ukinuli su novine koje pisu istinu, smijenili su neovisne tuzioce i sudstvo i ubacili podobne, pomagaju isil i sa njima trguju, skole su islamizirali, ubijaju Kurde samo sto ne misle kao oni a ubojstva su zlocini po tome se vidi da sve sto pises lazes sam(a) sebe jer volis Tursku..