Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa nisu vise komunjjare na vlasti nego Erdogan koji je raskinuo s cifutima. Free Palestine.
imam neki osjecaj da ce ovaj kao i svaki clanak o Turskoj najvise komentarisati srbi. Ne mogu oni bez turaka to je cudo...geni su to ili sta vec.
pogledajte općinske izbore i zaključite jeli to 24% ili je mozda malo vise ... a to sto bošnjaka ima 50% i to što svih onih koji vole bih ima 65% to vas četnike briga ... ima i dosta srba koji cijene i poštuju ovu državu a cijene i svoj srpski narod i unutrašnje uređenje bih
mogu im turske baliye samo popusiti koorcinu!
hahahaha ti zlocinci ce nekom suditi?
Ako ih osudi Turska, a osudit ce, sljedi \"INTERPOL\" tjeralica, majmune! Sto znaci da osudjeni nikada nece smjeti napustiti Izrael. Ukoliko to ucine biti ce uhapseni i isporuceni. Ukoliko neka od drzava nebude postovala \"Interpolova pravila igre\" moze se desiti da ista bude sankcionisana. Dabi bolje razumio, hapsenje je neminovno. Naravno sve to ukoliko bude osnova za krivnju osumnjecenih, a OSNOVA IMA!
Pozdrav za Srbe,najvece branioce hriscanstva i ostale njihove prijatelje.Necemo se smiriti...
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Turska nema nuklearnog arsenala,a Izrael ima oko 200 komada.Mislim da je vrjeme da pošalje jedan do turske.Učinili bi veliku uslugu za čovječanstvo.
http://youtu.be/oj1YfDDYU3U
ČUJ ČETVEEEEEERICI kojim jezikom pričaju stranci iz Srbije u Bosni?
Nasim prijateljima Srbima poruka od Jevreja koji znaju svoje poreklo i koji nisu liberalne budale. Jevreji koji poznaju pravu istinitu istoriju i koji je sire i upoznavaju sve jevreje sa njom! Srbi su nasi prijatelji i na Stranici radikalnih Jevreja koji vole svoj narod i drzavu Srbi imaju posebno mesto. Dobrodosli upoznajte se sa nasom stranicom kod nas je puno Srpskih prijatelja koje volimo i cenimo! Pogledajte stranicu do kraja i posetite nas forum gde ima posebna sekcija za nse prijatelje! Zajedno do pobede! http://www.jtf.org/
zanimljivo je da prdoslavni pakaši non stop pricaju o 24 posto sadakistana dok prdoklace na zemlji koja je priznata a matica im izgubila 2 - slovima DVA teritorija CRNE GORE i Kosova... vi samo brate dragi znate baljezgat i supljirat - al ste mi zabavni i simpaticni nema sta ;)
@KOTROMANIĆ HAHAHAHA, KAKO STE VI VLASI GLUPI, TO JE ČUDO, PA AKO UDARI ATOMSKA U RAJVOSU, MISLIŠ DA JE TI U TOJ ŠUPI U LUKAVICI (ODAKLE TIPKAŠ NAJVJEROVATNIJE) NEĆEŠ OSJETITI!? ZNAŠ LI TI ČOVJEČE ŠTA JE UOPŠTE ATOMSKA???
@@AAA Halo, gdje si ti bio 20god.?? Nema više velikosrbije aka yugoslavija, niti mi više finansiramo Beograd iz Bosne! Jok, sada samo ovisite od Vojvodine, a koja će vas također napustiti kao što je to učinila i Bosna, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Kosovo, a uskoro, aBd, i Sandžak!
http://www.bosanskehistorije.com/forum/index.php
ja mislim da bi red bio da Izrael organizuje vojne vježbe i isproba svoj nuklearni arsenal na Turskoj i Poturskoj 24%, čisto onako da pokažu \"ko kosi, a ko vodu nosi\" u tom dijelu svijeta