Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sačuvaj me , Bože, bošnjačke opsjednutosti Erdoganom i srpske opsjednutosti Putinom !
А Данке Дојчланд фир дас либе Гешенк?
artemida@ za srbe neznam ma nama bošnjama NIKO ne valja. Kakav crni erdogan....
Ovaj Erdogan ga malo pretjeruje,ovo je diktatura.Nemoze se ovako ponasati a da ga MZ neosudi.Nijemi jasno kao da namjerno izaziva.Cuj 50 000 otkaza podjelio,sad ovo.
@fantom slobode ma ovo zadnje da nije vruce.
ne volim ni gulena ni erdu, samo želim da se pokupe sa svojim institucijama i kapitalom i brišu iz bosne....nek povedu i vlašku kopilad sa sobom, pa nek se kolju međusobno do sudnjeg dana južno me zaboli
Svi protivnici Erdogana su duhovni nasljednici Ataturka. Da Ataturka nije bilo gdje bi sad bila Turska? E moje budale...i da, da Turskoj i njenom narodu zelim zlo, radovala bih se sta ovaj radi. Ali ne zelim. Zao mi je jer ce ih unistiti. Ovo je pad u ponor i nazad nema. Nazalost.
Vratice se ovo aktuelnoj vladi ko bumerang!
Ko prvi nastrada u diktaturi? Pa naravno akademci, intelektualci.
"vladari vladaju masama, učenjaci vladaju vladarima" razlog zbog kojeg su obrazovani ljudi u turskoj nepoželjni i radi čega je pokret Fethullaha Gulena nepogodan. Gulen inspiriše na cjeloživotno učenje i na stvaranje generacija koje će misliti svojim glavama, zato ne valja.
Gdje su borci za ljudska prava, čuj zabranjeno akademicima ići van...??!!!
Zapita li se iko od novinara, ili ne daj boze istrazi, sta je sa institucijama u Bosni koje Gulen direktno finansira i koje su dio hizmeta. To su sve obrazovne institucije kojima je Bosna Sema krovna institucija, npr. Internacionalni Burch Univerzitet, Internacionalna skola, koledz na Vracama... Sve su to ogromne praonice para za Gulena. Novinari, haj malo muda u sake. Istrazite i objavite.
@Kundura Kad je "vlaf" pisao o tim skolama prije par mjeseci, klele su se Bosnje u njih. Sad ne valjaju. Joooooj koliko smjesan i povodljiv narod majko mila. Pa to stav mjenja iz minute u minut.
@Lion7 Muke se bosnjama klet moj Lion7. Ja sam govorim kako jest.
Kakva je to pristrasnost, ako je u slučaju Dodika riječ, koji svim raspoloživim metodama brani sebe, iako je RS doveo, na prosjački štap, onda nejma ovoliko protivnika u ovoliko broju, kao protiv Erdogana koji je za vrijeme svog mandata unaprijedio ekonomsko stanje zemlje u značajnoj mjeri, a to se nije moglo desiti bez borbe protiv korupcije u sistemau vlasti.
Kazu turkofili citava Turska podrzava Erdogana :) Tek ce sad biti sranja u Turskoj.
naravno da treba sve pohapsiti koji su drzavni neprijatelji a sto se tice dekana ,doktora i sl naravno da su umjesani i naravno da ispiraju mozak mladim pogotovo dekani i njima sl tako da sve sto radi vlada u turskoj treba da radi a sve ove kritike od licimjernih zemalja koje su htjele napraviti novu siriju ,egipat i sl su se malo preracunali i smjesne su njhove kritike da je kod njih napravljen drzavni udar oni bi vjerovatno tim neprijateljima dijeleili ordene tako da su smjesni
Hajde, mozete vi svi bolje, malo je neinteligentnih ovdje; mozes biti bezobrazan, ali brate govori istinu, pa neka lomi. Svi vi znate sta je Hizmet i ko stoji iza njega a i znate da je baza Hizmeta obrazovni sektor, jer imaju svoje srednje skole i fakultete po cijelom svijetu - znaci Gulenovski kadar nastavnika i profesora. Zivo me zaboli za Erdoganom - ali radi logicne stvari koje bi svi mi radili da smo na njegovom mjestu - leglo Hizmeta koji prema Erdoganu stoji iza svega je upravo akademska zajednica. I sve vi to znate, ali necete da se potrudite.
sto ne pisete da je pijana balinka i minhenu napala policajce haahaa
Nekako ispade, da je više protivnika Erdogana i aktelne Turske, što nije svedena na nivo Palestine, veči broj u ovoj napačenoj BiH, nego u cijeloj Turskoj, samo po prilici stvari bit če, upravo suprotno, a to, da je Erdoganova strana , strana odbrane demokratije.
Hebo sadama kuda ovaj ide
A jesu se nakotili na IUS-u