Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi, Zanzibar stvarno postoji! Ja mislio to neka zafrkancija….🤔
Zato ja svake godine idem u Costa Rica 3 sedmice 🤷🤷
Alkohol je ZLO! Drzave ga legalno prodaju, marljivo radite, kupite alkohol, napravite belaj, drzva INKASIRA, uzela vas 2x, jednom za kupovinu, drugi put za kaznu! Samo podkapacitiran moze dati pare za to ZLO!
Nema vise ppdkovanog pa su u zestokim problemima.
Ja dosao sa Zanzibara prije 10 dana i mogu reci da nismo osjetili nedostatak istog. Cijena u hotelu/kafiću boce piva od pola litra je 2 -3 USD. Dakle, 4-6KM sto nije mnogi za nas standard. Inace, Zanzibar nije ni blizu keftin kao sto ljudi pricaju. Pica na Zanzibaru je ide od 15 KM pa na vise.
Zato što se te udarali po ušima. Zanzibar je jeftin samo se trebaš kretati po mjestima gdje nema previše turista
Zanzibar nije drzava kako ja znam
hahaha ali cuj 2 dolara, jos onakva gotiva ovdje u zadnjoj rupi piva 4 KM.
Cuj uvozi iz Tanzanije. Isto kao da neko kaze Hercegovina uvozi pivo iz Bosne i Hercegovine Zanzibar je otok koji je dio Tanzanije. Moze da dovozi sa kopnenog dijela Tanzanije.