Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.
Sad ce oni tebi i ovdje izbrisati komentar, ali svejedno niko nije naivan, svi dobro znamo da si upravu i kako to ide.
OVAJ TEKST KOPIRAJTE I PASTE-AJTE NAREDNIH GODINU DANA: Patriote Bosne i Hercegovine iz vise od 30 nevladinih organizacija namjeravaju za sljedece parlamentarne izbore 2014. alarmirati glasace iz entiteta RS a koji vise ne zive u tom entitetu, koji su ili u dijaspori ili u Federaciji da na sljedecim izborima svi glasaju u opcinama svog rodjenja u RS, da se tamo prijave i glasaju.. Sve patriotske stranke BiH ce izaci sa zajednickim kandidatima kao sto su nedavno izasle sa zajednickim kandidatom na opcinskim izborima u Srebrenici gdje su pobijedili. Patriotskim snagama treba 5 poslanika iz RS koji ce biti na strani drzave BiH i koji ce glasati za zakone u korist jacanja Bosne i Hercegovine. To se moze postici kao sto je postignuto u Srebrenici. Tako ce parlament BiH usvojiti zakone npr o zabrani negiranja genocida, jacanju drzavnih institucija a zasto ne i zakon o ukidanju entiteta. DOSLO JE VRIJEME..
jaooo kako je to moguće majko mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! snjam li ja to ili sam budna
jaooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.
čuj kupaju se. našli ovo dvoje ludih turista koji su se skinuli i odmah turisti se kupaju. ibam ibas ibat ibamus ibatis ibant ero eras erat eramus eratis erant eo isti it imus itis ierunt
eno pliva govnno ulicama Venecije iza ovih dvoje, al ne kontam kako je doplivalo sa trga svetog Petra iz Vatikana...
nije to sve tako. samo sam pito kolko traze i uplatio tolko.
Ovo bi Senad Hadžić hadžija preplivao a ne prehodao!
sta se ima komentarisat?djeca poznatih sve direktori jarane. od ganica,dzeka,radoncica,izetbegovica. sta ces njihova jd drzava a mi samo zivimo u njoj kao brojevi.
Vidi sto ne daju komentarisat djekinu sestru cim.... jer bi svi pricali o tome kako je dobila posao s toga predlazem da taj clanak komentarisemo ovdje XD
Pa kUPAJTE SE I VI U BOSNI IL MILJACKOJ CISTA JE HEHE
svake godine sam u Hrvatskoj i sa sigurnoscu mogu reci da se nase Bosnjakine duplo vise karindjaju od Hrvatica, barem ne glume kao ove nase da su nevine i ne peglas se s njom mjesecima, il ces dobiti odmah il ne\'s nikako, pusti sta ovi nasi \"je.ba.ci\" pricaju, kao oni poje.bu pola hrtvatskog primorja, a bacaju kuci pred kompom po vazdan
- Vi turiste? - Yes, mi turismo. Tii naiđe, mi izvadismo.
Mramor se ne proizvodi, može se samo eksploatirati. Ali ne zamjeram vam, ipak ste vi novinari koji nas svojom g l u p o š ć u i nepismenošću nasmijavate iz dana u dan, a smijeh je zdrav.
Ludnica lik sa balkona lastu napravio http://adf.ly/EYYuG