Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci imaju muda do poda...
Iz kretanja ruskog aviona je jasno da ne napadaju takzv. ISIL, nego sirijsku oporbu.
Ma samo rusi Ruse, nije im Turska Ukrajina :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Objektivno: Saradnja Turske i Rusije mogla je dobro ojačati obije zemlje al šta bi uncle Sam imao od toga.
Citas mi misli.
Ma ne valja ovo ništa....fitilj zapaljen,a mi sa Balkana vičemo GORRIII ! Pihhhhh!
Doslo je vrijeme da se pocnu zalihe obnavljati.
Ovo sto su Turci napali je ono sto Ameri zovu: Act of War. Budalastina je oboriti zrakoplov koji (ni)je povrijedio zracni prostor, ponarocito u jednoj napetoj i zategnutoj situaciju. Sovjeti, odnosno njihovi zapovjednici su rizikovali i izgubili svoje karijere zato sto nisu pratili pravila sluzbe i nisu lansirali atomsko naoruzanje tokom najvecih kreiza (npr. Kubanska raketna kriza), sto bi dovelo do sveopceg atomskog fallouta.
Sta bolan pricas??? Ne valjaj gluposti!!! Narusavanje zracnog prostora mozes da uporedus isto da ti stranac uvijek seta po avliji, ako imas kucu... da li bi ti to dozvolio? Nisu lansirali atomsko oruzje zato sto.bi to znacio i sam KRAJ za njih... lahko je napasti zemlju koja nema sredstava da se odupire! Valja imati muda napasti atomsku silu, sto ruski avioni ne lete iznad Njemacke? Austrije? Francuske? Britanije? Valja stisnuti muda...
Ko bi gore sad je dole. Nije turska ukraina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako je bh muslimanima drago sto su ga turci oborili hahah
ya allah turkiye allahu akbar
hahahaha sad ovi sto spustaju NATO su se toliko digli da to nije normalno, samo jer je iznad turske srusen ruski avion pa se smatra da su turci neko i nesto !? A niti jedna clanica NATO-a nesmije reagovati prije odobrenja iz Brisela ! hahahahahah Jeste mlatimudani i kako pirne tako se vi okrenete !
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1871871-uznemirujuci-foto-i-video-za-masakr-u-markalama-nisu-krivi-srbi-ove-reci-diplomate-iz-japana-odjekuju-u-hagu
Hocel to pilot kod Isila na saslusanje?
Imam osjecaj de ce Isil i rat u Siriji izazvati konflikt velikih razmjera.
Tuurska turska....ubij govna ruska ubij govna ruskaaa.... :D da hoce i taj 3 svjetski vise,ne moze ovo vise ovako
hajd eba.....šta je jedan aviončić :)
https://pbs.twimg.com/media/CUkaVc4WsAA0SQL.png
Čim je Rusija ukinula sankcije Iranu, odmah neki incident.
Sada će da Ruska Federacija, jebe mater svojim saveznicima Republici Turskoj i korumpiranom predsjedniku Redžepi Tayipu Erdogangau! Tako sam presretan!
Evo WW3. Let the game begin u pm.