Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto moj korona viruse, što si bio vijest - bio si!
Eto ih vamo kazu da ce u BiH na proljece uci preko 100.000 migranata i tu cemo imati okrsaj s njima i nastat ce jako losa istuacija, to ako ovi nasibdebile ne zauste imat cemo veliki problem.
Cuj turci se zale sto ih je sirija napala u siriji.
Naoruzaj Erdogene te ljude i vrati ih nek se bore za svoju zemlju, 3 miliona izbjeglica bi pregazili i Siriju i pola Rusije..
Bujrum bujrum . Dje ima za dvojicu ima i za treceg da jede
Sad su Grci i Bugari na redu da ih zaustave na granici s Turskom
nek produ, ako i Grci i Bugaru pustaju onda nek i mi, ako ne da Hrvacka granica ? Ima 900 km granice naci ce mo negdje
Zašto bi ih zadržali u Turskoj?
@terenac007 Nije to problem zadrzavanja, Turci ih koriste kao oruzije. Poso NATO ne zeli pomoci turskoj oko Sirije, fino turci salju izbjeglice u Evropu.
Svima je Turska trn u oku evo godinama, a ljudi pruzili dom preko 2 miliona izbjeglica. Eh sad, sad cemo mi u Evropi da osjetimo kakve demografske promjene ovaj potez nosi sa sobom.
@ZeleneBeretke1992 Kakva turska. Gubi u Siriji. Mole NATO za pomoc, a NATO naravno odbija pomoci. Zato sad Turci koriste izbjeglice kao oruzije, ali im to vjerovatno nece uspjeti!
@ZeleneBeretke1992 fino Turska učestvuje u agresiji na Siriju pa mora da podnese posljedice svojih postupaka
Trebali smo svi znati da je koronavirus samo zavjesa. Sad tek pocinje party
U medijima prikazuju zene i djecu, a u stvarnosti mudonje dolaze
Traziti odcjepljenje Federacije i granicu sa rs-om postaviti problem riješen.
kakvi granicu rs-a, pa da se svi skupite nebi je pokrili
Dobro dosli u BIH,za jedan dio BIH,iskaliste dobili ste od vaseg sultana...
samo ih u malu srbiju smjestiti i uzivajmo.
Neka su..prave budalama godinama Turke ..u svakom pogledu i svakako idu u EU ..sta nas briga neka idu i preko nas tamo gdje su posli..nema vise suplje ni kod kog na svijetu,a Tursku tapsu 50 godina da ce uci u EU..a,broj 1 u Nato paktu po broju.vojnika..kad je ratovat za Evropljane-nije problem,a kad im traze pare za hranu tih izbjeglica-koje si proizveli ti isti Evropljani..Brko,dizi rampe sta te briga!
Migranti hoće u EU,Bugarska i Grčka su članice EU!Ovo je kao mišolovka-puste ih da lagano,bez ikakvog papira udju u zemlje bivše Jugoslavije a na izlazu žičana ograda i batine!Treba migrante slati u one zemlje čiji su im vojnici porušili kuće i pobili djecu!!
Očekivano Turci uvijek nama naprave najvise problema. Dođu do Bosne i ne mogu dalje maknut