Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvo pitanje ne mogu dati odgovor. Jer vidite, prvo pitanje je veoma čudnovato.
Dog slipping but nevermind the bollocks
@dis2 da te pitam kako si se ti zvao na kliksu prije nego te banovase? htio sam te to pitat al ne bi prilike, pa evo sad ako nije tajna :D selam @ribar neka bolan opusti se, nista od toga, ne boj se :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne bi vala ni u njujork ni u tunis, meni je najljepše u buturovic polju na jablanickom jezeru.
rodjaceeeeeee :D
oooo aferim od kojih si kuća
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametno Tunižani pitaju. A ja nadodajem: Koji će klinac Britanci i Francuzi u Tunisu na odmor? Ne možeš sijati smrt a nadati se životu, i to na plaži? Hej, stani malo! Pa Britanci su po Africi, Indiji i šire prosuli toliko krvi, da svi živući Britanci ti ne mogu nadoknaditi. Koji ih klinac goni dolje? Mrzim ovaj terorizam, jednako kao i bahate Francuze i Britance. Hrvat sam katolik i stojim iza toga!
"Hrvat sam katolik" Nek si podijelio s nama ovu jako relevantnu informaciju.
Turizam na aparatima.
Bio sam u Tunisu i iskreno nebi vise nikad, ne zbog napada nego bezze :)
Nigdje ja van Bosne ne idem svakako. Na kraju ispade ovdje najsigurnije..
Ovdje nema nekih ozbiljnihij terorističkih napada (osim npr. Bugojno, Zvornik, Američka ambasada), ali zato pucnjave, naročito po Sarajevu, udesa i gaženja pješaka svaki dan. To mu dođe kao neki "Terorizam light". Lagano se zbog straha zatvaramo u čahuru, misleći da smo tu sigurni, dok oko nas frcaju meci i padaju glave na sve strane.
....dobro osmišljena kampanja........tunižani su dobro reagirali u ovoj krizi i to će im se dugoročno pošteno i vratiti........
Nova kampanja naišla je i na podršku i na kritike pojedinaca koji smatraju da je napad u Tunisu drugačiji jer su meta bili turisti. Čuj ovo u tunisu su bili turisti, jok bile krave na ispaši... Neserite novinari i ostali više majke vam
Сафет Сушић (Папе) Селектор БиХ
Pa glupo im je poredjenje. Znamo da su u Tunisu vecinom muslimani, a znamo gdje su vecina muslimani da je veca sansa napada. Evo pogledajte gdje se vecina napada desava u islamskim zemljama. Drugo, zakon i vladavina prava u Tunisu se ne moze porediti sa zapadnim zemljama.
Glupo je i tvoje poredjenje. U norveskoj je krscanin pobio preko 80 omladinacs. U svedskoj srbo mafija ubija cesto a onda se njima svete drugi. U usa da i nericam, ubistva svaki dan od krscanske strane.
Slazem se da to nema veze s religijom to je sve interes, ali jedino je u Norveskoj bilo povezano s fanatizmom. Ovo ostalo su obicna ubistva nemaju veze s religijom. S druge strane, Amerika 2001, london 4 god kasnije, Pariz, Danska, Iran, Irak, Avganistan, Nigerija, Cecenija, Somalija, Libija, Tunis, Sudan, Sirija itd su svi povezani s muslimanskom religijom. Ne branim hriscane i oni su bili isti u srednjem vijeku, samo kazem da su danas skoro svi religijski fanatici muslimani.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve je ovo daj narod da zaludzujemo sa reklamama, a micemo fino zaradzivat i provodit se na racun drugih .
de ba , klix okanise , sta ovo pitanje ima veze sa nama nama u bosni je premija iz kantona izaci , a ne gdje su tunis i amerika , more biti amerika glana atrakcija za ljetovanje ilovaca , nas boli k.u..cza kad nemamo za germe.....
Bitno je da se za interneta ima, ko šiša germu.
kolko ja znam svi srbi ce pod jednu sljivu, znaci tako da vas skupimo da vam ukinemo internet :9 nista lakse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je isto kao da dacia napravi reklamu u kojoj se pokvario novi mercedes pa pita da li biste opet kupili mercedes?! a ne oni kupili bismo daciu. poenta je da je mercedes mercedes, sta god mu se desi on svoju reputaciju nece izgubit. bas kao i ny ili london. dok dacia kao i tunis moraju jako puno da se potrude da budu kupljeni, i onda kad im se desi nemili dogadjaj niko se nece vise osvrnuti za njima. to je to, surova realnost.
ove godine nema para ni za more a nemam para ni da ostanem kod kuce
isla bi svagdje, daj samo love i gdje bi mi bio kraj, ne bi me mjesto drzalo
mores me iznenaditi..........sve bi obisla
more
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove godine nisam imao namjeru posjeetiti nijednu od navedenih lokacija.. bas zbog ovoga
Malo provokativno, ali dosta mudro osmišljena propaganda.