Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poglabaj ga admine djubre nevjernicko
Ben Ali je dragocenosti sakrio iza zavesa i u tajnim odeljcima iza biblioteke u palati, prikazano je na video snimku koji je emitovala tuniska \"Prva nacionalna TV\". Na snimku su se mogli videti milioni dolara i evra, dijamantske ogrlice i zlato, koje je pronađeno u palati u predgrađu Sidi Bu Said u Tunisu. U prilogu je rečeno da će otkriveno bogatstvo biti podeljeno Tunišanima, koji su se žalili na veliku korupciju tokom Ben Alijeve vladavine. Bruto domaći proizvod (BDP) u Tunisu po glavi stanovnika iznosi grubo deset američkih dolara dnevno. Francuska, Švajcarska, Kanada i Evropska unija su zamrzle sredstva Ben Alija i njegove porodice. Prelzna vlada u Tunisu, zadužena za održavanje izbora, saopštila je da traži načine za povraćaj novca i imovine, u cilju suzbijanja siromaštva.
ma molim vas, nemojte ga izruciti.... sta fali diktatorima? :D
možete otimati naša blaga, rude, naftu, postavljati diktatore na \"daljinski upravljač\" sa zapada, možete tlačiti i pljačkati narod do jedne granice i pritom kroz svoje medije prikazivati nas kao teroriste, samo što želimo zaštiti svoje! A onda se bude Muslimani, pravovjerni...eto nas pagani, brzo ćemo