Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je kod nas ipak najsigurnije
to s ja davno rekla!
Ako nastave Arapi i ostali kupovati ovdje i dolaziti nece zadugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar stvarno nikome nije jasno da je ovo klasični primjer mentalno nestabilne osobe koja je žudila za nekakvom osvetom zbog maltretiranja u školi?
@Referendum A Evropljani ne mogu biti muslimani lol? Zato treba sve i jednu religiju ukinuti, i mirna Evropa. :)
@Referendum http://goo.gl/19HpN https://goo.gl/soq459 Sve je stvar medijske pažnje u ovom modernom dobu globalizma, kao što je rat u Bosni dobio mnogo manje pažnje od ostalih mnogo manjih zločina i dešavanja. Samo je pitanje koliko si pametan i zavisan od toga što ti mediji serviraju.
NADAM SE DA CE ALLAH ZA OVO ODGOVARATI PRED SEJTANOM
http://www.n-tv.de/politik/13-33-CDU-Politiker-loest-mit-Tweet-Shitstorm-aus-article18256586.html +++ 12:25 Alle Opfer stammen aus München und Umgebung +++ Jetzt ist es offiziell: Die Opfer waren fast alle Jugendliche. Zwei 15-Jährige und drei 14-Jährige seien ums Leben gekommen, berichten die Ermittler. Die anderen Opfer seien 17, 19, 20 und 45 Jahre alt gewesen.
Dvoje ubijenih su 15-godisnjaci, troje 14-godina, zatim 17, 19, 20 i 45 godina. Zvanicno nije djelo ISIS-a, nego se ubica ugledao na Breivika iz Norveske. Imao je pistolj od 9-mm i oko 300 metaka.
+++ 10:15 Todesschütze soll David S. heißen +++ Für die Bluttat ist nach Polizeiangaben ein 18 Jahre alter Deutsch-Iraner verantwortlich. Wie "Spiegel online" erfahren haben will, ist sein Name David S.. Kako "Spiegel Online" izvjestava ime mu je David S.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tek ce i neki drugi da se sokiraju, kad se Svabama upali onaj Nazzi gen i kad policija bude tolerisala akcije Skinsa i njima slicnih po cijeloj zemlji. Kakve bagre se nakotilo gore, dobro Svabe ista tolerisu vec godinama. Koliko retardiran moras biti da dobijes priliku za normalan, novi, uredjen zivot u super zemlji, a tako joj vracas?
@starbuck jesi ti citala clanke uopce?
@hajnehajhaj - Da. I? Retardu je ocito bilo nedovoljno sto je rodjen u super sredjenoj zemlji koja mu je prvo dala drzavljanstvo i odlicne uslove da od sebe napravi nesto u zivotu. Niti je bio sirotinja, niti izbjeglica, niti je imao traume kao njegovi vrsnjaci iz Sirije npr ili Palestine. A vidimo za sta se odlucio. Poremecen genetski kod. Patetika, kmecanje. Kao sto rekoh, svakakve bagre iz cijelog svijeta se slilo u Njemacku. Od Afrike do Azije. I eto kako joj vracaju. Pljuc.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iskreno zalim stradale,ko god je pocinilac monstrum je,ako nekom neko uradi zlo pa se desi ubistvo donekle i razumijem ali nasumice puceati po ljudima koje ne poznajes granici sa ne stvarnim ali na zalost to je stvarnost.
Dolazi dan kad ce umjesto #prayforqurac i plisanih medvjedica/cvijeca znat se odgovorit na ovakve stvari...a onda lom
Mmmmm držat ću se uz takve kao ti.
Ljudi mjenjajte odnose u društvu, posmatrajte svijet drugim očima i ovo se neće dešavati. Polaganje cvijeća neće riješiti vaše zablude o boljem društvu.
Sta reci nego ZALOSNO
Negdje sam procito da si troje albanaca ubijeni
imena su: Armela Segashi - Sabina Sulaj - Dijamant Zabergja, sve troje sa Kosova