Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha-haha, jesu temperamentni ovi Turci, :)))). Što se ne ugledaju na naše poslanike koji stalno zakazuju i odgađajku sjednice, odgađaju rasprave i niko se ne buni. Mirno i na civilizovan način odgode i raziđu se, ali isto tako za to razilaženje i odgađanje primaju dnevnice. Ko je još lud tući se! :))))))
Ma dok god Turska bude ovoliko grabila naprijed, pokusavat ce na sve moguce nacine da diskredituju i smaknu Erdogana. Ko da je MMF-u drago da imaju nekog ko je izvan njihovog duznickog ropstva.
hahahahhahahahaa -zakon o sigurnosti ???
Cuj 🔨 u parlamentu ? Svasta ccc.
Civiliziran neki svijet!!! Demokracija na Turski nacin-masalah!
pascad turska glibava
Ovi su pošteni pa se između sebe marišu, ne podmeću narod k'o ovi naši, a sigurno i ne mogu jer je tamo narod pametnii.
To je pravi parlament. Živo, a ne uspavanka.
Pobijte se međusobno da manje gamadi na svijetu ima.
Kad se kod nas ovako nesta desilo?! Nikad? niti ce se destiti. Nasi politicari su u ljubavi i udruzenom poduhvatu kako s.ebati narod i drzavu.
salaklar
...šešelj plače što nije bio tamo :))
Pa gdje čekić nađe? :D
joj da mi je ovo vidjeti u našem parlamentu :) Da se majkićka i pandurevićka pogombaju :)
Hajd sve.. al gdje cekic nadje? :D
ot'o od predsjedavajuceg
Torbicom ga Fuade...😂😂😂😂😂😂