Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovima nema spasa.. samo ce polahko ali sigurno dobiti novo drustvo!
Bogovi na Olimpu prosjaci po Briselu..
bankari ko bankari.žive od tuđeg rada . najveće lopine
Ne dajte se Grci, tužite Njemačku za neisplaćenu ratnu odštetu.
Profesorice Merkel ✌️ Evo ga, prijeti...
Molim pomoc! Sta znaci ova novo pecena rijec? ''Vjerovnik.'' Klix stvarno ste smijesni!!
vako će ih i naši upozoravat kroz koju godinu 😂😂
Od malih nogu sam skusao izreku starijih KAZE PROPO KO GRCKA.Pa ako je tako onda neka objave vec jednom bankrot jer se vise nasumice nemoze kantama puniti Egejsko more a nivo vode uvijek isti.
koja konjina je ovaj grk,neopisana kljusina...financirali su godinama,decenijama,svoje državne proračune kreditima MMF-a,nisu vraćali pare,i on sada poručuje nekom nešto...pokri se po ušima i sikteriši
BiH i Grčkoj kredit ne daju ni mikrokreditne organizacije. Zbog abnormalne prezaduženosti MMF će zaplijeniti obje države u cijelosti, maknut će sva državna obilježja i postaviti svoja. Možda je to dobro za BiH i Grčko stanovništvo, ko zna, možda nas otkupe neke razvijenije i stabilnije države. U svakom slučaju gore od ovog ne može biti.
tsipras, tresla se gora, rodio se miš. revolucionar na baterije
hahahahaha, zar ima gorih od fadila novalica!?