Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast nedzo samo naprijed i samo prkosi zapadu i ovim pederima i lezbejkama, neka ameri propadnu da te nemogu napasti e bas mi je drago za ovu krizu jer ja ionako nemam para pa neka nemaju ni oni umrli od gladi.Kurce se sa autima koja puno trose e pa bog to nemere gledati uvijek dok u Africi narod nema vode i somuna.stvarno bi volijo da ih pozari i vjetrovi odnesu u nezaborav da odmorimo se od ratova, tad bi zavlado mir sigurno na zemlji.NICIJA DO ZORE NIJE SJALA HAHAHAHAH.
eto vidis da sam u pravu, samo se ti seli, tamo nema pedera, tamo je \"normalan\" svijet. A po tvom rijecniku se vidi ko je bolesnik!!!!
@ bla bla, a sto se vi pederi ne selite \"negdje\" nego trujete normalan svijet...koristi tu svoju prljavu supcinu za sranje a ne za pederluke, bolesnice...
pa sto se ne selis onda u Iran da budes sa svojima, tako se bar ne moras zajebavat sa zapadom i civilizacijom. Tvoja braca iranci su ionako zaglavljeni u 12 stoljecu, u kojem se i ti nalazis, ha ja..:))))
Tako je Nedzade, historija kaze da tvoja zemlja nikada i nikoga nije napala svaka cast sto vodite racuna o casti...hvala na pomoci nasoj zemlji u najosudnijim momentima i kao sto Haris Silajdzic rece da je Iran pomogao BiH a nikada nista zauzvrat nije trazio...i nasi su se ranjenici lijecili tamo...Slazem se Nedzo da su pederi bolesnici, Izraelci su fasisti kakve i mi imamo ovdje (srbe)...