Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj prijetnja? Pa njegovo je ima pravo da ne da. To kao onaj vic o Husi i Hasi kad Huso daje svaki dan 10KM Hasi koji prosi na ulici. I odjednom Huso pocne davati 5KM. Pita Haso kako sad 5 mi dajes, a prije davao 10. Kaze Huso jbg pravim kucu, ne mogu vise. A Haso mu odgovara "Sta, pravis kucu preko mojih ledja". Tako i ovo.
Odakle vama pa da dajete drugima? USA izgleda cijeli svjet pomaze. Neznam kako.
KIM JONG UN FUCK TRUMP ONCE FOR ALL
Donald je zasad najbolji americki predsjednik. Izdrzao je godinu dana bez novih ratova. Tviter je tu posluzio kao dobar ventil i njemu hvala. Mnoge americke prijetnje i ucjene koje su se obavljale iza kulisa sada su javne. Za sve one naivce koji su zivjeli u uvjerenju da postoji neka "medjunarodna zajednica" koja suvereno donosi politicke odluke. Covjek unosi transparentnost u totalitarnoj, fasistickoj drzavi. Za razliku od onih korumpiranih bijednika i zlocinaca prije njega.
Pakistan je Kineski saveznik ,Kina je vec ponudila Pakistanu godisnju pomoc od 5 milijardi $ Trump je velika neznalica gubljenja Pakistana kao saveznika samo Amerika gubi !!!!!
Žućke sretna nova
Joj ubleha pomozi svojoj juznoj Americi da narod ne zivi u kartonskim kutijama.Pakistan ima sve od najcjenjenijeg kashmira na cemu se zasniva modna industrija do plina, belesi i nuklearki.
Ja bi da mi to Trampe bombardujemo
@kasperSRB1: Kao vas 1994 i 1999? Je li, đikane?
Kud ce veci terorista od tebe žuti
kakav idiot... ovom imbecilu dati da vodi najmocniju drzavu svijeta, je cista propast..
Pakistan je kozojebna prčija gdje ubijaju ljude jer su kritikovali islam. Doslovno obični građani na internetu traže vješanje osoba koje su na bilo koji način kritikovale islam.
imal usa i jednog prijatelja osim supaka?
Nemoj Donalde, to su Bakirovi prijatelji.
koji se to predsjednik preko tvita obraca naciji i svijetu ... treba trampa i razumjeti - on je ekonomista i tako sve posmatra a ova ogranicenja u novcu su samo izgovor za prestanak davanja milijardi saveznicima a pakistan jeste veliki americki saveznik ... sada vise nece biti ... i europu je izgubio kada je merkelici donio racun za nato koji nisu placali, a obrana se placa i sve kosta, ali nece vise ici na racun budjeta amerike, zato su krenuli u osnivanje eu snaga-pisi propalo
na ove nacine tramp ce ustedjedi milijarde i milijarde dolara ali ce izgubiti bitne saveznike....jak si koliko si finansijski mocan i kad vise da se povlacis i uskracujes onda te i od.ebu ... dokaz je i glasanje u UN-u .... ne bih volio da amerika oslabi jer to otvara prostor drugih losih snaga i na balkanu koje nisu dobre ni za eu ni za nas ...
@x111tayson, saveznici SAD-u i nisu potrebni. Amerika je potrebna njima.
Alijino kopile na haparatima
ne dajte se braćo iz pakistana
braća kozojebi
@Indigont kucaj na google: groblje tenkova u doboju to je nastalo zahvaljujuci braći pakistancima.